Servicios
Documents relacionats

Programació activitats Casal Jove

Programa-casal-jove
Data inici
Data fi

Taller de drons, caracterització de Carnaval o manipulador d'aliments són algunes de les propostes per al primer trimestre del 2022

La Regidoria de Joventut, encapçalada per Cecília Pastor, ha donat a conéixer la nova programació del Casal Jove per al primer trimestre del 2022. Una vegada més s'ha apostat per una oferta variada, que supose un entreteniment atractiu per als adolescents, al mateix temps que també milloren la seua formació i s'eduquen en valors.

Pastor ha destacat que "la programació per al jovent sempre s'estructura a partir dels cinc eixos temàtics que més els interessen, que són la cultura local, noves tecnologies, formació tècnica i laboral, a més d'oci educatiu i esport". En aquest sentit, la regidora assenyalava que es vol oferir una alternativa a altres formes d'entreteniment relacionades amb el consum de videojocs i l'ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), amb tallers i activitats que aposten per l'oci educatiu i la formació.

Pel que fa a la programació del Casal Jove, inclourà el curs de manipulador d'aliments, monitor d'activitats de temps lliure infantil i juvenil o el curs de gestió d'associacionisme i voluntariat. D'altra banda, també s'oferirà un tallers de tècniques de circ, cuina de rebosteria o tècniques de Parkour, a més de comptar amb activitats puntuals com caracterització de Carnaval i disseny de Tote Bag. Com a novetat s'impartirà el curs "Com treballar la nostra salut mental" per part d'experts en la matèria, amb l'objectiu d'ajudar als joves a poder afrontar problemàtiques com l'ansietat, entre altres.

D'altra banda, també es continuarà Casal Acadèmic, dimarts i dijous de 17h a 19h, perquè els alumnes dels centres educatius disposen d'un espai per a realitzar els treballs o deures de classe, amb la possibilitat de poder utilitzar ordinadors i tauletes amb accés a Internet. Així mateix, també es continuarà amb Jocs de Rol al Casal divendres de 17:00h a 19:00h, degut a la bona acollida de l'experiència.

La regidora Pastor assenyalava que tota l'oferta és gratuïta, llevat del curs de monitor d'activitats de temps lliure i infantil que té un preu de 150€.

Les inscripcions començaran a partir del dilluns 27 de desembre a través del formulari que s'ha creat expressament per a facilitar la gestió, https://cutt.ly/CasalJove. També es poden realitzar des de la Seu Electrònica o presencialment al carrer del Carreró 51, fins a finalitzar les places. Per més informació es poden posar en contacte amb el Casal Jove al telèfon 636 22 27 43 o enviar un correu electrònic a l'adreça casaljove@vinaros.es.

[node:field_lugar:value]