Servicios
Documents relacionats

INSCRIU-TE Al CURS DE FORMACIÓ EN INNOVACIÓ I TERRITORIS INTEL·LIGENTS.

CURSO
Data i Hora
Lloc
CENTRE DE CONEIXEMENT VINALAB

El pròxim 28 de novembre el Ajuntament es disposa a realitzar una jornada formativa en matèria d'innovació i territoris intel·ligents emmarcada dins del projecte “EFICENED VINARÒS”, projecte subvencionat per l'Agència Valenciana d'Innovació (AVI).

La jornada formativa en la qual esteu convidats a participar, se centra en EL PAPER DEL SECTOR PRIVAT EN EL FOMENT DE LA INNOVACIÓ I ELS TERRITORIS INTEL·LIGENTS. El principal objectiu d'aquesta jornada és impartir coneixement sobre la digitalització de les cadenes de valor.

Per a això, durant la sessió s'analitzaran les principals claus sobre:

Introducció de la digitalització de les cadenes de valor a través d'un cas pràctic
Desconstrucció de les cadenes de valor tradicionals
El fenomen de la disrupció tecnològica
L'efecte en xarxa dels clients
Els models de negoci de plataforma
Com podeu comprovar, es tracta d'un projecte clau per a assentar unes bases sòlides sobre les quals continuar treballant per una ciutat intel·ligent, sostenible i integradora, fomentant la innovació com a eix principal d'un creixement sostenible. Per això, estarem encantats que participeu activament d'aquest.

La sessió formativa a la qual us convidem a participar es durà a terme el dia 28 de novembre a les 11:00h (la jornada tindrà una durada aproximada de 3 hores) en el CENTRE DE CONEIXEMENT VINALAB (Carrer Galícia núm. 12, 12500 Vinaròs).

Preguem ens confirmeu assistència a l'adreça info@vinaros.es

CENTRE DE CONEIXEMENT VINALAB