Servicios
Documents relacionats

Conferència "Fauna Urbana y Edificios"

ecologistes
Data i Hora
Lloc
VINALAB

La pròxima xerrada sobre temes mediambientals es realitzarà el dissabte 30 de novembre de 2019 a les 19:30 h en el Vinalab (c/ Galícia núm. 12) de Vinaròs:

"Fauna Urbana i Edificis" a càrrec d'Elena Muñoz i Monserrat Argullós (Agents Rurals de Catalunya/Grup de treball i vigilància de biodiversitat a Barcelona) i Monstse López (Tècnica del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya).

La xerrada pretén conscienciar a la ciutadania, a les àrees de medi ambient, urbanisme i agricultura de les administracions, etc., sobre com ajudar a la nostra fauna urbana beneficiosa (ocells insectívors, ratapinyades, etc). Comptarem amb la presència de persones especialistes pertanyents grups de treball en el seguiment, control, vigilància i aplicació de mitjanes correctores per a evitar la pèrdua de biodiversitat a les ciutats, les quals ens posaran al corrent sobre el seu treball, sobre els beneficis de la biodiversitat a les ciutats i les formes d'aplicació de tota mena de mesures per a fomentar la seua presència i la seua proliferació, com la creació d'espais adequats en les estructures dels edificis en construcció o en rehabilitacions; instal·lació de caixes nius adequades a cada espècie; creació d'ordenances municipals de protecció que impliquin medi ambient i urbanisme;...

Les ciutats també alberguen una fauna important i beneficiosa que hem de conservar per a beneficiar-nos tothom del seu important paper biològic!

Us esperem a totes i tots!

VINALAB