Servicios
Documents relacionats

Ànimes

Animes
Data inici
Data fi

Activitats infantils, lectures teatralitzades o visites al cementeri municipal són algunes de les propostes per ajudar a dinamitzar el municipi

La regidora de Festes, Paula Cerdà, ha presentat a la Biblioteca Municipal la nova programació d'Ànimes, que una vegada més unirà la tradicional Castanyada i Tots Sants, amb el terrorífic Halloween perquè grans i petits puguen gaudir d'aquesta festivitat. Els actes s'han programat del 28 al 31 d'octubre i seran possibles gràcies a la col·laboració de les entitats locals, que un any més s'han bolcat en la celebració d'Ànimes.

Pel que fa a l'agenda, començarà la tarda del dijous 28 d'octubre amb animació infantil tradicional amb "Les castanyeres de Gentsana" i després continuarà amb un la "Rua Hallowen Gentsana" per al públic més juvenil. Divendres 29 continuarà la programació amb "Una rondalla per a Tots Sants", teatre als balcons i lectura dramatitzada de Peret de la Poca Por basada en la rondalla tradicional recollida i publicada per Jordi Raül Verdú. Els alumnes de primària i ESO de Puro Teatro, arts escèniques, seran els encarregats d'oferir aquest espectacle a la façana de Sant Joan, 29.

També per divendres es farà una passejada històrica pel cementeri municipal dirigida per l'associació cultural Amics de Vinaròs. La regidora Cerdà comentava que "enguany com a novetat la visita anirà precedida d'una teatralització del mite de don Juan basada en Don Juan de las Mujeres, un recull de clàssics de Tirso i Zorrilla versionats per Chema Cardeña, que serà possible gràcies a Puro Teatro".

Dissabte 30 continuarà la programació amb una batucada que oferirà Esmuvi a la plaça Parroquial, taller de caracterització de Halloween al Casal Jove i el cercavila de "Castaween" a càrrec de la Colla de Nanos i Gegants, a més de comptar amb una nova visita al cementeri municipal. Diumenge 31 finalitzaran els actes amb activitats i tallers infantils a la plaça Parroquial.

Cerdà assenyalava que per a participar en les visites guiades al cementeri cal realitzar una inscripció prèvia a la planta baixa de l'ajuntament, mentre que per al taller de caracterització de Halloween la inscripció s'ha de fer al Casal Jove.

[node:field_lugar:value]