Servicios
Documents relacionats

S'obren les inscripcions per al XVI Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs

Plat guanyador del XV Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs

El Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí comença a escalfar motors obrint el termini d'inscripcions. Igual que en les edicions anteriors des de l'organització s'espera la participació de xefs d'arreu de l'Estat, amb idees innovadores i creatives amb el llagostí de Vinaròs com a principal protagonista de les receptes.

Cal destacar que en cadascuna de les edicions els participants aconsegueixen sorprendre al jurat amb plats originals, que combinen la cuina més tradicional amb les últimes tècniques més avantguardistes, traient el màxim profit d'un llagostí que es reconegut arreu del país pel seu sabor i textura única.

Enguany com a novetat s'ha preparat una nova pàgina web del concurs (www.llagostidevinaros.com) molt més intuïtiva i accessible per facilitar les inscripcions, a més també de disposar de molta més informació del concurs, com notícies, imatges o un històric de les edicions anteriors.

Pel que fa al jurat enguany estarà encapçalat pel president de Saborea Espanya i xef del Restaurant Adolfo, Adolfo Muñoz. Al 2009 va ser reconegut amb la Medalla d'Or al Mèrit Turístic, atorgada pel Govern Espanyol. Al 2013 va aconseguir el Premi Nacional d'Hostaleria atorgat pels mateixos companys de professió i el Premi Nacional d'Aliments d'Espanya concedit pel Ministeri d'Agricultura Pesca i Alimentació.

Recordem que guanyador del certamen s'endurà com a premi 1.000€, el Llagostí d'Or i un diploma, a més de ser convidat a formar part de la Selecció Espanyola de Cuina Professional, representant a Espanya en els concursos culinaris de caire internacional.

Des de l'organització s'anima als xefs atrevits i innovadors a participar en el XVI Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí, que se celebrarà el 24 de setembre. Les inscripcions es podran formalitzar fins al dia 13 de setembre a la pàgina web www.llagostidevinaros.com.