Servicios
Documents relacionats

Notícies

16/10/2018

Des de les Regidories de Política Social i Educació, es va dur a terme els passats dies 10, 11 i 12 d’octubre, “El niño que salió de un agujero negro”, un projecte escolar per treballar l’estigma social de les persones afectades per una malaltia mental, dins dels actes de celebració del Dia de la Salut Mental.

16/10/2018

El grup d’Investigació Social Innova de la Universitat Jaume I va convocar a Charo Miralles, alcaldessa de Benicarló, i Enric Pla, alcalde de Vinaròs, així com a responsables polítics vinculats a l’àrea de Serveis Socials d’ambdós municipis, al Taller Participatiu de validació de resultats del Estudi sobre la Línia de Base de Serveis Socials (Li

16/10/2018

Tens un habitatge turístic? Llavors t'interessarà saber que des de l'Institut Valencià de l'Edificació - organisme públic de la Generalitat Valenciana adscrit a la conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori-, s'ha iniciat una campanya per a millorar el parc de pisos turístics de la Comunitat.

15/10/2018

Maria Cano, regidora d’Hisenda, Industria i Ocupació de l’Ajuntament de Vinaròs, ha indicat que, en aquesta edició, el Gàmesis segueix tenint el mateix enfocament, ensenyar que els videojocs no només són jocs, sinó que hi ha molt treball al darrera.

15/10/2018

La dotació econòmica és de 12,5 milions d’euros, quantitat que es destinarà a la redacció del projecte i l’execució de les obres. En el present exercici l’Ajuntament de Vinaròs, ha adquirit per expropiació els terrenys necessaris per tal de dur a terme aquesta ampliació.

15/10/2018

Aquest dilluns s’ha inaugurat la setmana de Connecta amb la Ciència, unes jornades organitzades per la Universitat Jaume I (UJI), en col·laboració amb l’Ajuntament de Vinaròs, que es duran a terme entre els dies 15 i 19 d’octubre a l’edifici del Vinalab.

11/10/2018

Jordi Moliner, regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat, Agricultura i Pesca de l’Ajuntament de Vinaròs, ha informat que en aquesta iniciativa col·laboren Apnal, Aula de Natura, Amics de Vinaròs, Patronat del Paratge Natural Municipal Serra de l’Ermita, les tècniques Mediambientals de l’Ajuntament de Vinaròs i l’agent rural.

11/10/2018

Enric Pla, l'alcalde de Vinaròs, i Guillem Alsina, primer tinent d'alcalde, van estar presents en aquesta visita on es va parlar de les darreres incorporacions a la plantilla de sanitaris en 22 nous professionals de diferents categories.

10/10/2018

El primer trimestre de 2018 es va aprovar per plenari la moció que encomanava al consistori a crear aquest Consell de Joventut.

09/10/2018

Davant la proposta de concessió d’ajudes, després de l’estudi i baremació de les sol·licituds presentades i d’acord amb el que estableix l’article 14.2 de la referida ordre de bases, el director general de l’Institut Valencià de la Joventut ha concedit a l’Ajuntament de Vinaròs 18.000€, amb càrrec a la línia de subvenció SE0000091 del pressupost