Servicios
Documents relacionats

Carmen Morellà Muñoz

Regidora de Govern Intern (Contractació i Activitats), Oficina Fons Europeus i Smart City
Partit Socialista PSPV-PSOE

Carmen

 

 

 

 

 

 

 

 

DADES BIOGRÀFIQUES

Carmen Morellà va nàixer a València el 18 de novembre de 1980.

Va viure a Vinaròs fins que se’n va anar a estudiar a València on va estudiar Enginyeria Tècnica Agrícola en l’especialitat d’Explotacions Agropecuàries a la Universitat Politècnica. El tercer curs el va realitzar a l’Università di Perugia (Úmbria, Itàlia). L’any 2012 va realitzar un postgrau a la Universitat de Barcelona de «Pèrit Taxador de Diversos i Incendis». Més tard, l’any 2015, va realitzar el «Curs Expert Universitari en Estàndards de Qualitat: ISO 22000, BRC i IES» a la Universidad Camilo José Cela.

En l’àmbit laboral, en finalitzar els estudis universitaris, del 2004 fins al 2005, va fer pràctiques d'empresa en Acuicola Marina SL, on realitzava tasques diàries de la piscifactoria i formava un grup de recerca.

Del 2005 al 2016, va estar treballant com a perita taxadora per a AGROSEGURO, i realitzant tasques per a la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació de la Generalitat Valenciana, d’estimació de collites de cítrics; i per al Ministeri d'Agricultura Pesca i Alimentació, realitzant enquestes de rendiments ESYRCE.

Des del 2014 i fins a 2022, va ocupar el càrrec de directora tècnica i responsable de qualitat de la Denominació d'Origen Protegida "Carxofa de Benicarló". Paral·lelament, des del 2016 fins al 2019, va ser la responsable dels contractes de neteja viària i recollida de residus de l'Ajuntament de Vinaròs.

Actualment, i des de el 2019, treballa com a inspectora en el Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana, on realitza inspeccions de producció vegetal, aqüicultura, empreses i ramaderia.

Carmen Morellà està casada i té dos fills.


TRAJECTÒRIA POLÍTICA

Carmen Morellà és membre del PSOE Vinaròs.


RESPONSABILITATS A L’AJUNTAMENT. LEGISLATURA 2023-2027

Tercera tinenta d’alcalde i membre de la Junta Local de Govern.

Regidora de Govern Intern (Contractació i Activitats), Oficina Fons Europeus i Smart City.

Portaveu del Grup PSPV de Vinaròs a l’Ajuntament.

Presidenta de la Comissió Informativa de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible, Pla Edificant i Innovació Digital.

Membre de la Comissió Informativa de l’Àrea Econòmica, Hisenda i Ocupació.

Representant de l’Ajuntament de Vinaròs en el Consell Rector EDUSI

Representant de l’Ajuntament de Vinaròs en el Consell Escolar de l’IES José Vilaplana

 

ACTIVITAT ASSOCIATIVA

Al llarg de la seua vida ha format part de la Societat Musical La Alianza mentre es formava en solfeig i instrument. Pel que fa a esports, va jugar a bàsquet en les categories cadet i infantil i en l’aspecte més lúdic sempre ha format part del Carnaval de Vinaròs.

 

AFICIONS I GUSTOS

Carmen Morellà gaudeix de la família i dels xiquets, de llegir novel·les de tot tipus i d’escoltar música.

 

DADES DE CONTACTE

964407700 cmorella@vinaros.es