Servicios
Documents relacionats

Manuel Celma Campanals

Partit Popular

Manuel Celma Campanals

DADES BIOGRÀFIQUES

Manuel Celma va nàixer a Tortosa el 16 de setembre de 1959.

Va cursar els estudis d’Educació General Bàsica a Vinaròs i posteriorment ha realitzat diferents cursos sobre temes diversos: disseny de pàgines web, internet, comunicació i escolta activa, finançament, comptabilitat i fiscalitat o prevenció d’accidents de trànsit i seguretat viària.

En el món laboral va treballar com a tècnic de manteniment de telers en una fàbrica tèxtil i com a comercial de vendes fins que l’any 1989 va patir un accident de trànsit que li va causar una lesió medul·lar.

Manuel Celma està casat i té dos fills: David i Raquel.

 

TRAJECTÒRIA POLÍTICA

Ha format part de la candidatura local del Partit Popular de Vinaròs com a número 6 en les eleccions del mes de maig de 2019.


RESPONSABILITATS A L’AJUNTAMENT. LEGISLATURA 2019-2023

Membre de la Comissió Informativa de l’Àrea Social, Innovació Digital i Govern Obert

Membre de la Comissió Informativa de l’Àrea de Cultura, Educació, Turisme i Joventut

 

ACTIVITAT ASSOCIATIVA

Manolo Celma és una persona molt vinculada al món associatiu local i comarcal. És membre de la Plataforma de la Fundació Solidaritat i el Voluntariat de la Comunitat Valenciana (FUNDAR) i també de la Fundació ISONOMIA de l’UJI en el grup permanent d’Investigació, Anàlisi i Treball sobre Discapacitat (GIAT-D). També és vocal en la Junta de FRATER Vinaròs i vicepresident d’AFANIAD Vinaròs.

Va ser un dels fundadors de l’Associació de Persones amb Discapacitat COCEMFE MAESTRAT, amb seu a Vinaròs i delegacions a Benicarló i Peníscola, de la qual en va ser president durant 16 anys. També ha sigut vicepresident de l’AMPA del Centre d’Educació Especial Baix Maestrat de Vinaròs.


AFICIONS I GUSTOS

Manolo Celma gaudeix de llegir, tocar la guitarra i cantar a Les Camaraes, Los Tigres del Cervol i en La Nova Rondalla Mar i Terra. També li agrada practicar esport.

 

DADES DE CONTACTE

964407700 mcelma@vinaros.es

 

fbtwig