Servicios
Documents relacionats

José Chaler López

Regidor d'Urbanisme, Esports i Salut
Partit Socialista PSPV-PSOE

José Chaler

 

 

 

 

 

 

 

 

DADES BIOGRÀFIQUES

José Chaler López va nàixer el dia 24 de juny de 1968 a Vinaròs.

Va cursar l’EGB a l’antic col·legi Sant Sebastià i el batxillerat a l’IES Leopoldo Querol. Va obtindre el títol d’arquitecte tècnic en execució d’obres per la Universitat Politècnica de València l’any 1995 i el títol de Grau en Enginyeria de l’Edificació per la Universitat Jaume I de Castelló l’any 2011. L’any 1999 va aconseguir el Màster en Prevenció de Riscos Laborals, nivell intermedi, expedit per l’UJI. L’any 2014 va realitzar el curs Mediación Civil i Mercantil en la Fundación Universidad de La Rioja.

En l’àmbit professional, des de l’any 1995 ha realitzat treballs propis d’arquitecte tècnic, com la direcció de l’execució material, certificacions, programació i direcció del control de qualitat i coordinació de seguretat i salut de tot tipus d’obres.

Des de l’agost de 1998 fins a l’any 2004, va exercir com a tècnic de prevenció de riscos laborals del departament de prevenció d’Unió de Mútues i va realitzar treballs d’assessorament, formació a treballadors, mesurament de soroll, etc.

Des del 2005 és taxador extern d’immobles i locals a l’empresa Tasaciones Inmobiliaria SA (TINSA). Així mateix ha realitzat mediacions intrajudicials en l’Audiència Provincial de Castelló en procediments judicials relacionats amb l’arquitectura tècnica.


TRAJECTÒRIA POLÍTICA

En l’actualitat és secretari de Relacions Institucionals, tant en l’Executiva Local del PSPV-Vinaròs, com en l’Executiva Comarcal del PSPV-Ports/Maestrat.

 

RESPONSABILITATS A L’AJUNTAMENT. LEGISLATURA 2019-2023

Cinqué tinent d'alcalde

Regidor d’Urbanisme, Esport i Salut

Membre de la Junta de Govern

Membre de la Comissió Informativa de l’Àrea d’Infraestructures i Esports i Transició Ecològica

Membre de la Comissió Informativa de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Pla Edificant

Membre de la Comissió Informativa de l’Àrea Econòmica, Hisenda i Ocupació

Representant de l’Ajuntament en el Consell Escolar del CEIP Sant Sebastià

Representant de l’Ajuntament en el Consorci Provincial de Bombers de Castelló

Representant de l’Ajuntament com a vocal en el Consell Rector de l’EDUSI

 

ACTIVITAT ASSOCIATIVA

José Chaler és soci de diverses entitats esportives locals: Club Triatló Vinaròs, Club de Tenis, Club Esportiu Vinaròs, Vinaròs CF.


AFICIONS I GUSTOS

José Chaler gaudeix de l’esport tant qual el practica ell mateix com quan n’és espectador. També li agrada passar el temps lliure amb amics i escoltar tertúlies i col·loquis radiofònics.


DADES DE CONTACTE

964407700 jchaler@vinaros.es