Servicios
Documents relacionats

Cecilia Pastor Gomez

Portaveu
Totes i Tots Som Vinaròs

Foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DADES BIOGRÀFIQUES

Cecilia Pastor Gomez, naix a Vinaròs el 23 d’Abril de 1956, va cursar l'educació primària al CEIP Misericòrdia i posteriorment es va decantar per la rama sanitària per a créixer en els seus estudis. Grau mitjà d’auxiliar de clínica i grau superior de tècnic de laboratori a l'IES Josep Vilaplana, posteriorment es diploma en infermeria a la Universitat Rovira i Virgili.

Complementa la seua formació en un curs de dret a la UNED, FP superior de dietètica i nutrició (a falta d'una assignatura) titulada per a donar classes en sociosanitària i amb un curs de cooperació internacional com infermera a l’hospital universitari d’Alacant. Actualment exerceix professionalment d’infermera a l’Hospital Comarcal de Vinaròs.

 

TRAJECTÒRIA POLÍTICA

En terreny polític, a finals dels 70 va formar part del col·lectiu feminista de Vinaròs, a més de militar en l’assemblea unitària d’esquerres de Vinaròs durant 4 anys. Posteriorment, va passar a formar part del Partit Comunista en el qual es va presentar a les eleccions de l’any... 

 

ACTIVITAT ASSOCIATIVA

En la vessant artística, Cecilia dedica part del seu temps al teatre, curs d'improvisació teatral al teatre Bosco de Malasaña Madrid, cursos de cant, això mentre participa en obres i diferents companyies teatrals com el Teatre de Guardia. Forma part des de fa 10 anys de l’aula de teatre de Vinaròs. 


DADES DE CONTACTE

964407700 cpastor@vinaros.es