Notícies

Més de 7.500 persones van visitar la Biblioplatja als mesos de juliol i agost

biblioplaya

 

  • Data:

    27/09/2014

  • Documents Relacionats:

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandia, ha donat a conèixer avui els resultats de la memòria de la Biblioplatja 2014 destacant que "durant juliol i agost han estat més de 7.500 persones les que s'han apropat a aquest espai cultural que si el comparem amb l'estiu de 2013 representa un increment de prop de 700 usuaris".

Gandia ha destacat que "després de vuit anys tant els vinarossencs com els visitants saben que la Biblioteca és un espai on es pot llegir la premsa, fer activitats els més petits o gaudir de la lectura i per això s'incrementa cada any la presència d'usuaris" .

La Biblioplatja disposava aquest estiu d'un fons bibliogràfic de 1.200 exemplars realitzant durant els dos mesos més de 300 préstecs, sent òbviament, el mes d'agost el de major activitat.

Durant l'estiu la Biblioplatja ha acollit un total de 47 activitats d'animació lectora, una xifra que supera àmpliament les 30 activitats ofertes l'any passat. Entre els tallers el de major demanda continua sent el de gastronomia així com els de ceràmica i pintura que han aconseguit sempre cobrir totes les places disponibles.

Com ja va passar en estius anteriors la presència masculina supera la femenina entre els adults mentre que entre els més joves són  les xiquetes les que més utilitzen la Biblioplatja. .

Gandia es mostrava satisfet i concloïa destacant que "aquest equip de govern segueix potenciant la cultura en general i la lectura en particular i això es veu recompensat per l'assistència massiva de persones a un servei que complementa a la perfecció l'oferta turística que ofereix la nostra ciutat".

Destacats