Notícies

Vinaròs està present a Aratur

 

  • Data:

    11/05/2018

  • Documents Relacionats:

Avui ha arrancat a Saragossa Aratur, una de les fires turístiques més importants de l'Estat espanyol i Turisme estarà present per tal de seguir promocionat la ciutat com un destí vacacional ideal per tota la família.

 

El turista aragonès és el que més viatja fins a Vinaròs per gaudir de les platges i de la gastronomia marinera que ofereixen els restaurants locals. Per aquest motiu, des de Turisme s'ha volgut estar present al Saló Aratur, per tal de seguir promocionant la ciutat entre aquest públic tan important.

 

Durant la mostra es farà especial menció a la Bandera Blava que ha aconseguit per primera vegada la platja Fora Forat gràcies a la bona qualitat ambiental de l'aigua i la sorra, així com dels serveis que s'ofereixen per als banyistes amb rentapeus, socorrisme i fàcil accessibilitat.  

 

La gastronomia també formarà part de l'oferta de Vinaròs amb la promoció de les Jornades de la Cuina del Llagostí que han començat avui mateix i s'allargaran fins al 17 de juny, amb la participació de vuit restaurants. En aquest cas, sobretot es farà especial incidència la gran qualitat del llagostí i les moltes possibilitats que ofereix dintre de la cuina.

 

Cal destacar que Aratur és l'última gran fira turística abans de l'estiu i cada any aconsegueix l'assistència de milers de persones que aprofiten la mostra per acabar de decidir on passar les seves vacances, a més de comptar amb la presència dels principals turoperadors que contacten amb els destins per oferir paquets vacacionals. En aquest sentit, cal mencionar que Vinaròs s'ha reunit avui mateix amb un operador de turisme accessible per mostrar tota l'oferta que pot oferir per a les persones amb mobilitat reduïda, amb platges 100% accessibles i amb serveis com cadires amfíbies o crosses per facilitar el bany.

Destacats