Notícies

Vinaròs presenta la nova campanya de cursos i tallers Reinicia't per fomentar l'ocupació

 

  • Data:

    11/05/2018

  • Documents Relacionats:


L'Ajuntament de Vinar˛s oferirÓ nous cursos i jornades gratu´tes, a travÚs de l'EstratŔgia Provincial d'Ocupaciˇ de la Diputaciˇ, per tal de facilitar la incorporaciˇ en el mercat laboral de les persones aturades o bÚ ajudar als emprenedors a posar en marxa les seves idees empresarials.


La primera activitat serÓ el 21 de maig amb la jornada explicativa "Llei 6/2017 de Reformes urgents del treball aut˛nom" per informar a la ciutadania dels canvis que ha introdu´t el Govern Central a la Llei d'Aut˛noms. La xerrada estarÓ adrešada, tant per als ve´ns que vulguen emprendre com per a les persones que tenen un negoci i es volen informar dels canvis que s'han produ´t en la llei. L'horari serÓ de 9:30h a 13:30h a la sala d'Actes de la Biblioteca Municipal.


 Per al 24 de maig es farÓ una segona jornada, "TrÓmits i ajudes per a la creaciˇ d'empreses", en aquest l'objectiu serÓ informar de les gestions que han de realitzar els emprenedors per posar en marxa les seves idees de negoci, a mÚs de les ajudes que poden rebre. L'horari tambÚ serÓ de 9:30h a 13:30h a la sala d'Actes de la Biblioteca Municipal i per assistir caldrÓ fer una inscripciˇ prŔvia abans del 16 de maig.


 Pel que fa als cursos el primer que s'oferirÓ serÓ el de "Prevenciˇ de Riscos Laborals" del 28 de maig a l'1 de juny, amb un total de 20 hores a la Casa de la Cultura. La regidora d'Ocuapciˇ, MarÝa Cano, ha explicat "que cada cop mÚs les empreses demanen aquesta formaciˇ als candidats, per tant si es fa el curs s'augmenten les possibilitats de contractaciˇ". El taller serÓ gratu´t i les inscripcions es poden fer fins al 18 de maig.Un altra formaciˇ que s'oferirÓ Ús el "Curs d'OfimÓtica BÓsica" del 4 al 13 de juny, amb un total de 40 hores. El curs es farÓ al Centre del Coneixement del Vinalab i tÚ l'objectiu d'apropar la informÓtica per als ve´ns que no estiguen familiaritzats amb els ordinadors. Les inscripcions es podran fer de forma gratu´ta fins al 25 de maig. Del 20 al 29 de juny es farÓ l'˙ltim taller del programa, "Qualitat del Servei i Atenciˇ al client en hostaleria i turisme", de 40 hores. En aquest cas la formaciˇ es farÓ a Benicarlˇ i les persones interessades es podran inscriure fins al 12 de juny.


 Totes les inscripcions s'han de realitzar a travÚs d'Internet a l'adreša que apareix als flyers, per mÚs informaciˇ es poden adrešar a l'oficina ADL ubicada al carrer Sant Ramon.


 Guia Agenda per a la cerca de feina


 La regidora Cano tambÚ ha presentat una agenda creada des de l'ADL, per ajudar a les persones aturades a poder organitzar-se a l'hora de buscar feina, a mÚs d'incloure consells de com afrontar l'entrevista de treball o com preparar un bon currÝculum. L'agenda es distribuirÓ de forma gratu´ta entre totes les persones que participen en els cursos o tallers gestionades per l'ADL.


 ISO 9001


 Per acabar Cano conclo´a la roda de premsa destacant que l'AgŔncia de Desenvolupament Local ha aconseguit el certificat de qualitat ISO 9001. La regidora ha indicava que es "tracta d'una distinciˇ que acredita que tota la formaciˇ i tallers que s'ofereixen des de l'ADL compleixen tot es requisits de qualitat, garantint una atenciˇ que s'ajusta a les necessitats dels usuaris grÓcies a l'equip de professionals que dia a dia treballa per millorar els serveis que s'ofereixen per al foment de l'ocupaciˇ i l'emprenedoria".


Destacats