Notícies

L'alcalde celebra la implicació dels vinarossencs i vinarossenques en el Dia de la Dona

 

  • Data:

    09/03/2018

  • Documents Relacionats:

L'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, ha celebrat aquest matí el gran èxit de convocatòria que van tenir a nivell local els actes del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

"Crec que ahir es van visibilitzar moltes de les desigualtats laborals reals que encara pateix la dona en la nostra societat. Feia temps que no hi havia a Vinaròs una manifestació tan multitudinària i vull felicitar a totes les persones que van participar per fer valer els seus drets", ha assenyalat Pla.

L'alcalde ha afegit que, des de l'Ajuntament, "seguirem treballant per tal que aquesta igualtat sigue efectiva i, de fet, durant aquest mandat ja s’han pres algunes mesures importants, com la millora de l'horari dels treballadors i treballadores per facilitar la conciliació laboral i familiar, així com la redacció el futur Pla d'Igualtat, en el qual ja s'està treballant ".

En els pressupostos locals de 2018 també s'ha destinat per primera vegada una partida a Igualtat, que anirà destinada principalment a la realització de campanyes informatives i formació. Vinaròs compta, a més, amb una agent d’Igualtat que, entre altres funcions, ofereix un serveix d’assessorament ciutadà.