Notícies

Les Camaraes presenta el seu primer disc editat amb suport de l'Ajuntament i Caixa Vinaròs

 

  • Data:

    12/01/2018

  • Documents Relacionats:

El grup folkl˛ric Les Camaraes ha presentat aquest divendres el seu primer disc recopilatori, una iniciativa que va comenšar a gestar-se en 2014 i que ara per fi ha vist la llum amb el suport de l'Ajuntament de Vinar˛s i de Caixa Vinar˛s.

Aquest CD, gravat per Roberto Gra˝ana i amb un disseny de portada realitzat per Joan Safont, estÓ compost per un total de 16 canšons tradicionals de la localitat i d'altres pobles propers. Entre elles destaca la peša de Les Camaraes, la Jotilla, la Jota de 3, el Bolero de Vinar˛s, Illes Columbretes o el Ball de Cintes.

"Des de Cultura i Tradicions Ús la nostra obligaciˇ, sempre que el nostre pressupost ho permet, contribuir amb propostes com aquestes, que busquen preservar les tradicions musicals i sonores de la nostra poblaciˇ", ha assenyalat el regidor de Cultura, Festes i Tradicions, Marc Albella.

Pilar TornÚ, presidenta de Les Camaraes, ha agra´t el suport de l'Ajuntament i de les altres entitats colĚlaboradores i persones que han participat en la producciˇ d'aquest CD. A mÚs, ha animat a la poblaciˇ a adquirir aquest disc, que sorgeix amb tres objectius principals: "difondre les nostres tradicions i donar-les a conŔixer a les noves generacions, contribuir a l'autofinanšament de l'entitat i servir de reclam perquŔ les persones interessades vinguen i s'uneixin a Les Camaraes, una entitat amb mÚs de 75 anys d'hist˛ria ".

Destacats