Notícies

Comencen els treballs de millora en els tres polígons industrials de la localitat

 

  • Data:

    18/12/2017

  • Documents Relacionats:

Els últims dies han començat els treballs de millora en els tres polígons industrials de la localitat, gràcies a la subvenció d'un milió d'euros aprovada per a la seua modernització per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).


Al polígon de la carretera d'Ulldecona, on s'ubiquen 27 empreses, els operaris ja han obert les rases per a les instal·lacions d'enllumenat públic i de fibra òptica; a més, aviat començaran les millores en la senyalització de les empreses. La inversió, en aquesta àrea, ronda els 300.000 euros.


L'empresa adjudicatària de les obres al Polígon de Capsades ha començat també amb les actuacions previstes, que inclouen igualment la instal·lació de fibra òptica, la creació d'almenys dues zones enjardinades dissenyades per recollir aigües pluvials a través d'un sistema nou que busca, més enllà de la millora estètica, prevenir possibles inundacions.


Un altre pla pilot que es durà a terme en Capsades té a veure amb les Smart City, ja que es connectaran tots els fanals, càmeres i sistemes de reg a Internet per tenir així un control punt per punt de totes aquestes instal·lacions.


D'altra banda, en aquest mateix polígon, s'acabaran d'urbanitzar alguns carrers, es connectarà el polígon amb un carril - bici i s'estan adequant dues noves zones d'aparcament, que seran asfaltades i comptaran amb més de 50 places per a vehicles, ha assenyalat el regidor d'Ordenació del Territori, Jan Valls. "Capsades és el projecte que compta amb una major inversió. En total es destinaran uns 600.000 euros per millorar-lo ", destaca.


Finalment, al polígon del Portal del Mediterráneo, on hi ha instal·lades 64 empreses, també es realitzaran actuacions de modernització per valor de 100.000 euros. Aquestes millores inclouen millores en les zones enjardinades de les rotondes, en la senyalització i en l'estat de carrers i voreres.


"Aquestes actuacions, que estaran a punt abans de final d'any, beneficiaran 154 empreses instal·lades en aquestes tres àrees. Això els permetrà ser més competitives, guanyant en visibilitat, en estètica i facilitant l'aparcament i l'accés a aquests tres polígons ", ha conclòs Valls, que ha explicat que també es crearà una pàgina web per donar a conèixer millor la xarxa d'empreses de cada polígon.

 

Destacats