Notícies

L’Ajuntament comença a adequar la parcel·la on s’ubicarà el CEIP Jaume I

 

  • Data:

    18/12/2017

  • Documents Relacionats:


El regidor d'Ordenació del Territori, Jan Valls, ha indicat que, des de fa uns dies, han començat ja les obres per adequar la parcel·la on s'ubicarà el CEIP Jaume I, ubicat a les instal·lacions de l'antic Camp de Futbol del Riu Cervol.

Les màquines estan ja acabant d’enderrocar les grades d'aquestes instal·lacions, en una primera fase d'actuacions. En els treballs d’enderrocament s’estan invertint un total de 22.941 euros i altres 4.864 per a la retirada de fibrociment.

"L'objectiu és tenir tot a punt perquè, tan aviat la Generalitat Valenciana presente la llicència d’obres de la futura escola, pugue iniciar la construcció d’immediat", ha explicat Valls, que confia que aquest moment arribe en els propers mesos.

Aquest seguit d’actuacions contemplen també la retirada de les cobertes d'uralita i la urbanització dels carrers Gall i Pagell, amb un pressupost de 198.000 euros. Per al 2018 també està previst el projecte d’electrificació, per portar la llum al centre, amb una inversió de més de 100.000 euros.

Destacats