Notícies

Es donen a Càritas i a Creu Roja 98 pots amb olives procedents de les oliveres municipals

 

  • Data:

    14/12/2017

  • Documents Relacionats:

La Regidoria d'Obres i Serveis i la de Política Social de l’Ajuntament de Vinaròs han fet avui lliurament de 98 pots amb olives obtingudes de les oliveres municipals, a representants de Càritas i Creu Roja.

Ja en 2015 es va dur a terme una acció similar, després que "vam veure que els arbres de propietat municipal van donar els seus fruits i vam pensar que podrien aprofitar-se amb fins solidaris", explica el regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina.

L'empresa concessionària del manteniment d'arbres i jardins a la localitat, Cítrics Roquetes, és, des de llavors, l'encarregada de la recollida d'aquests fruits, preparació, envasat i etiquetatge, una labor que realitza de forma gratuïta.

Durant la donació d'aquest dijous, ha estat present el regidor de Cultura i Patrimoni, Marc Albella, en representació d'Alsina, i la regidora de Política Social, Mamen Ruiz. Tots dos han agraït la seua implicació i han explicat que des del consistori s'espera seguir treballant en aquesta línia.

Les ONG també han donat les gràcies al consistori i a l'empresa concessionària, explicant que 98 famílies d'escassos recursos podran beneficiar-se d'aquesta iniciativa i han plantejat, per al futur, implicar més la ciutadania en aquest projecte a través de xerrades i altres accions educatives.