Notícies

Aquest 20 de desembre comença el procés participatiu del Pla Estratègic de Ciutat

 

  • Data:

    14/12/2017

  • Documents Relacionats:

El proper dimecres 20 de desembre, a les 19:30 hores al Salˇ d'Actes de la Biblioteca Municipal, es durÓ a terme una trobada, oberta a tota la ciutadania, que suposa el comenšament del procÚs participatiu del Pla EstratŔgic de Ciutat.

"Des del consistori creiem necessari instar a una reflexiˇ ciutadana sobre el futur i l'estratŔgia del nostre municipi. Per aix˛, volem crear un espai per a considerar detingudament el model de ciutat en el qual, a llarg termini, ens agradaria viure i deixar en herŔncia a les generacions futures ", ha explicat l'alcalde Enric Pla.

Durant aquesta cita, que es porta a terme en el marc de l'elaboraciˇ de l'esmentat Pla EstratŔgic, es buscarÓ aclarir la visiˇ de la ciutat que tots els ciutadans i ciutadanes desitgen.

"Tenint en compte la importÓncia per a la ciutat i per al nostre territori que tÚ aquest Pla, creiem que Ús necessÓria la colĚlaboraciˇ ciutadana i fer partÝcip a la poblaciˇ d'aquest procÚs", indica el regidor de Govern Obert, Hugo Romero, qui ha animat a tots a assistir a aquest esdeveniment.

Per la seua banda, el regidor d'Ordenaciˇ del Territori, Jan Valls, ha destacat que aquest Pla "permetrÓ dissenyar totes aquelles estratŔgies que permetran aconseguir un model de ciutat basat en la sostenibilitat i el desenvolupament econ˛mic i social que tots desitgem".

Destacats