Notícies

Millores en la senyalització informativa i el mobiliari del Paratge Natural de la Serra del Puig

 

  • Data:

    13/12/2017

  • Documents Relacionats:

La Regidoria de Medi Ambient ha informat de diverses actuacions de millora, realitzades les últimes setmanes en el Paratge Natural de la Serra del Puig de Vinaròs.

Concretament, s'ha col·locat nova cartelleria informativa d'aquest paratge natural municipal i s'ha instal·lat mobiliari adaptat per a persones amb diversitat funcional.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, ha explicat que el panell informatiu s'ha instal·lat a l'últim tram del camí Sant Sebastià, just a l'entrada del paratge. Aquest cartell serveix per assenyalar els punts de principal interès, situant el visitant en el mapa amb vista aèria. Es treballa, també, en col·laboració amb l'Aula de Natura, per a la millora de la senyalització dels senders més transitats, amb noves fletxes indicatives.

"Quant a infraestructures i instal·lacions s'ha col·locat una taula de pícnic adaptada a la pineda de la Foia, propera als rostidors. Amb aquesta acció busquem augmentar el mobiliari adaptat en aquest entorn, perquè les persones amb diversitat funcional puguen gaudir de la natura i de les activitats lúdiques en igualtat de condicions", ha assenyalat el regidor.

"Amb aquestes actuacions volem millorar els serveis per als visitants, donant a conèixer el paratge i facilitant el seu gaudi. Des de l'Ajuntament continuarem treballant perquè aquest paratge es mantingue com un dels espais naturals de referència del nostre terme municipal", ha destacat Moliner, que ha afegit que la inversió realitzada en aquesta ocasió supera els 5.400 euros. Aquesta, ha estat finançada al 50% per la Diputació de Castelló.