Notícies

Festes presenta la programació de les Campanades 2017/18, que comptarà de nou amb emissió en directe

 

  • Data:

    07/12/2017

  • Documents Relacionats:

El regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, Marc Albella, ha presentat avui la nova ediciˇ de la programaciˇ per a les Campanades 2017/18, que per segon any consecutiu aposta per l'emissiˇ en directe d'aquest moment a travÚs de Canal 56 .

"Tenint en compte l'Ŕxit de l'any anterior, hem decidit continuar amb aquesta aposta, que busca que tant aquelles persones de Vinar˛s i comarca que no puguen ser presents, com els que vulguen viure-les en viu i en directe, puguen gaudir aquest 31 de desembre de l'arribada del nou any a la localitat ", ha indicat Albella.

En aquesta ocasiˇ seran els comunicadors Adriana Prados i Txema Grau els encarregats de conduir aquest esdeveniment, que comenšarÓ a les 23:30 hores a la Plaša Parroquial i que des d'aquesta mateixa hora es podrÓ seguir tambÚ a travÚs de la televisiˇ.

Un cop es donen les Campanades, Orquesta La Jungla amenitzarÓ les primeres hores del 2018 a la plaša fins a les 2:00 a.m. Posteriorment, els qui ho desitgen podran continuar la celebraciˇ en els pubs i locals d'oci de la poblaciˇ.

"Animem a tots a que vinguen per compartir aquest moment i gaudir junts de l'entrada del 2018, ja sigue a la plaša o a travÚs de les pantalles", ha concl˛s Albella, que ha acabat agraint la colĚlaboraciˇ de la Comissiˇ Organitzadora del Carnaval i de l'Associaciˇ de Pubs de Vinar˛s per ajudar a fer possible aquest esdeveniment.


Destacats