Notícies

Vinaròs i altres ajuntaments es reuneixen per coordinar accions per fer front a la sequera

 

  • Data:

    30/11/2017

  • Documents Relacionats:

L'Alcalde de Vinaròs, Enric Pla, va assistir aquest 29 de novembre a València a la reunió convocada per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, per tal de coordinar accions per fer front a la sequera.

A aquesta reunió estaven convocats els ajuntaments i mancomunitats de més de 20.00 habitants de la demarcació. Durant la trobada, l'organisme de conca va informar als municipis de la necessitat de redactar o adaptar els plans municipals d'Emergència per Sequera, tal com estableix la Llei del Pla Hidrològic Nacional.

"La Confederació també va convidar els ajuntaments a participar en la revisió del Pla de Sequera de la conca, aportant aquells suggeriments que considerem oportuns", ha indicat Pla, afegint que aquest se sotmetrà a consulta fins finals de desembre.

Pla ha conclòs que "com més estreta sigue la col·laboració entre les diferents administracions en relació a aquest tema, més eficaç podrà ser la resposta davant de situacions extremes. Per tant, temin que treballar en aquesta línia, en benefici del ciutadà”.

Destacats