Notícies

L'Ajuntament signa conveni sobre l'habilitació de gronxadors adaptats al CEE Baix Maestrat

 

  • Data:

    30/11/2017

  • Documents Relacionats:

Aquest dijous 30 de novembre l'Ajuntament de Vinaròs ha signat un conveni de col·laboració amb l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del Col·legi d'Educació Especial "Baix Maestrat" i la Diputació Provincial de Castelló.

Aquest document, ha explicat l'alcalde, Enric Pla, formalitza l'habilitació, al centre educatiu, de gronxadors adaptats a persones amb mobilitat reduïda per discapacitat, els quals ja es troben instal·lats al centre.

"És important que les diverses administracions públiques estiguem unides en aquesta qüestió, al costat de les associacions, per millorar les condicions dels alumnes d'aquest centre i afavorir la igualtat per a construir entre tots una societat millor", ha destacat Pla.

L'Ajuntament de Vinaròs és un dels consistoris que formen part del Pla de Gronxadors Adaptats de la Diputació, el qual busca una millor inclusió social dels infants amb diversitat funcional, tal com va indicar el president de la Diputació, Javier Moliner, en una visita recent al CEE Baix Maestrat.


Destacats