Notícies

El parc Camaraes es renova amb un nou parc infantil i altres millores

 

  • Data:

    23/11/2017

  • Documents Relacionats:

Vinar˛s comptarÓ aviat amb un nou parc infantil al parc Camaraes. Aquest nou recinte, explica el regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, estarÓ delimitat per una tanca homologada, amb tres portes d'accÚs i paviment de seguretat de goma.

"╔s una inversiˇ de 60.500 euros per renovar completament una zona situada entre dos centres escolars i la piscina de Maria Auxiliadora", ha assenyalat Alsina, que ha afegit que tambÚ hi ha previstes actuacions per millorar les instalĚlacions ja existents.

Concretament, ha explicat l'enginyer d'Obra Civil, Josep Miquel Forner, es colĚlocaran dues noves fonts adaptades per a mascotes i amb un sistema de drenatge sostenible com les que hi ha al parc de Fora Forat. D'altra banda, al gosparc es plantaran 25 moreres per oferir un espai amb ombra als usuaris i es donarÓ manteniment als aparells del parc biosaludable, sumant un element nou.

"Finalment es millorarÓ el paviment de les voreres, deixant l'Órea completament renovada i en ˛ptimes condicions per al gaudi tant dels xiquets i xiquetes, com de la gent gran, esportistes i usuaris del gosparc que visiten habitualment  aquesta zona", ha concl˛s Alsina .

Destacats