Notícies

Vinaròs celebrarà per tercer any el Divendres Negre

 

  • Data:

    22/11/2017

  • Documents Relacionats:

El regidor de Comerç, Consum, Turisme i Foment de l'Activitat Econòmica, Domènec Fontanet, ha presentat aquest dimecres la campanya de "Divendres Negre", en la qual ja hi ha 120 comerços adherits que oferiran descomptes directes en centenars d'articles durant el divendres 24 i el dissabte 25 de novembre.

Aquest és el tercer any que la localitat participa d'aquesta iniciativa, que es porta a terme a tot el món i que en el cas de Vinaròs busca dinamitzar el comerç i fidelitzar els clients, que podran trobar articles fins a un 50% més barats del seu preu habitual. Es tracta d'una campanya comercial oberta, tant per a establiments associats com no associats. En aquest últim cas, els empresaris només hauran de dirigir-se a l'AFIC, al carrer Sant Ramon, per recollir el cartell de la campanya.

"Creiem que és una campanya molt interessant, tant per als comerciants com per a la població i els visitants de la comarca que aquest cap de setmana vinguen a passejar pel nostre centre comercial. Els convidem a visitar-nos per gaudir de l'ambient nadalenc que començarà a apreciar-se des del divendres, quan es produeixi l'encesa de les llums nadalenques a la localitat ", ha conclòs el regidor.

Destacats