Notícies

Obres i Serveis inverteix més de 60.000 euros en l'asfaltat de la Colònia Europa

 

  • Data:

    21/11/2017

  • Documents Relacionats:

La Regidoria d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de Vinaròs ha informat que durant aquesta setmana s'estan duent a terme treballs d'asfaltat a la Colònia Europa. En total, aquesta actuació abastarà una extensió de més de 7 mil metres quadrats, repartits entre la C / Salines A i la plaça interior (6.323 m2), a més de la C / Colònia Europa F (1.240m2).

"Durant anys s'han vingut fent petites actuacions en aquesta zona, però no s'havia realitzat una actuació integral. Després de rebre en l'últim any més de 20 incidències, vam poder corroborar la degradació de la zona i vam considerar que era important fer aquesta inversió", ha assenyalat el regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina.

Aquestes obres, que compten amb un pressupost de 60.496 euros, inclouen tant l’escombrat i fresat dels entroncaments i punts alts per anivellar, com l'extensió i compactació de l'asfalt, que arriba a ser de fins a 5 centímetres de gruix perquè pugue tenir, com a mínim, una durabilitat de 5 anys.

"Amb aquesta actuació el canvi serà important en la zona i així ens ho han expressat els veïns, que durant les reunions veïnals organitzades des de Govern Obert ja ens van sol·licitar que se li prestés atenció a aquest punt de la localitat. Doncs així ho hem fet", ha expressat Alsina, qui ha agraït la tasca de l’enginyer d’Obra Civil de l’Ajuntament, Josep Miquel Forner, per poder tirar endavant aquests treballs. S'espera que aquesta actuació pugue estar acabada a finals d'aquesta mateixa setmana.

Destacats