Notícies

La Regidoria de Medi Ambient dóna suport a la campanya #UnaBainaMenys

 

  • Data:

    20/11/2017

  • Documents Relacionats:

El regidor d'Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner, ha mostrat avui el suport de l'Ajuntament a la campanya de conscienciaciˇ #UnaBainaMenys, que impulsa Decatlhon Vinar˛s i que compta tambÚ amb la colĚlaboraciˇ del Club de Cašadors "Sant SebastiÓ" de Vinar˛s i el Consell Local Agrari.

"Dins les lÝnies de colĚlaboraciˇ en l'Órea mediambiental que tenim amb Decathlon, tots els anys duem a terme una acciˇ a favor de la natura. Aquest any, per˛, hem volgut fer un pas mÚs donant suport a aquest projecte per fomentar que es retiren les baines buides del camp ", ha assenyalat Moliner.

DamiÓ Dauden, responsable de Medi Ambient de Decathlon Vinar˛s, ha explicat que qualsevol persona que trobe aquest tipus de baines d'escopeta buides pot portar-les a la botiga de Decathlon Vinar˛s i a canvi rebrÓ punts client per ajudar a mantenir la muntanya neta.

"Aquesta campanya s'estÓ realitzant a tota Espanya i a Vinar˛s no volÝem ser menys, per aix˛ vam decidir sumar-nos a aquesta iniciativa amb el suport de la Regidoria de Medi Ambient, el Consell Local Agrari i el Club de Cašadors Sant SebastiÓ", ha assenyalat Dauden, que ha afegit que la campanya Ús a llarg termini i que es podran lliurar fins a 15 xecs descompte per persona a l'any.

Un cop les baines arriben a la botiga, seran enviades a Barcelona per al seu reciclatge. "Convidem als cašadors, als senderistes i a qualsevol altra persona, a participar en aquesta campanya, que te com a objectiu mantenir net el nostre camp i espais naturals", ha concl˛s Moliner, qui ha indicat que aquesta acciˇ mediambiental ha estat molt ben rebuda per la societat de caša, que colĚlabora intensament per difondre aquesta iniciativa entre els seus associats.