Notícies

Més de 50 emprenedores es donen cita a Vinaròs durant la jornada "En Femení Plural"

 

  • Data:

    17/11/2017

  • Documents Relacionats:

Aquest 17 de novembre s'ha dut a terme al Centre de Coneixement Vinalab de Vinaròs, la presentació de la jornada dirigida a dones emprenedores "En femení plural: innovació i cooperació", a la qual s'han inscrit més de 50 persones.

Aquesta iniciativa està organitzada per l'associació Reinventhadas i compta amb el suport i promoció de l'Ajuntament de Vinaròs, a través de l'ADL, la Diputació de Castelló, la Cambra de Comerç de Castelló, Focus Pyme i Emprenedoria, la Generalitat Valenciana i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI).

"Gràcies a totes les entitats que han participat en aquesta jornada, impulsada per moltes dones amb gran capacitat de treball i superació. Treballar amb perspectiva de gènere és molt més que una qüestió estètica. Per això, aquest tipus d'esdeveniments són de gran importància per estimular i donar exemple a potencials emprenedores de la regió ", ha assenyalat l'alcalde Enric Pla.

En aquesta mateixa línia, la regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha explicat que "és gratificant veure com diverses administracions i entitats poden unir-se per organitzar jornades com aquestes, en què l'objectiu primordial és donar veu a les dones i, sobretot, a les que emprenen, per aprendre i donar-nos suport les unes a les altres "
A aquest acte inaugural ha assistit també el diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, el director del CEEI de Castelló, Justo Vellón, i la sòcia fundadora de Reinventhadas, Marisa Capellín, moderadora d'aquest esdeveniment, en el qual s'han dut a terme diverses ponències i taules testimonials de dones.

Verito Monetta i Sandra Claret han començant parlant de "Movilizadas", amb consells per a aquelles dones que porten l'oficina a sobre. Seguidament, Pilar Santiesteban ha parlat del Copywriting per negocis, per vendre més i millor a través dels textos web. A la segona part de l'esdeveniment han parlat de les seues experiències Maria Pilar Amela, de Ahorradoras, Anna Barceló, de Mochila de Sabor i Raquel Saez, de Coworking Dinamic Benicàssim. Per finalitzar, abans del tancament de la jornada, s'ha organitzat una dinàmica de networking per part de Reinventhadas.

Destacats