Notícies

La regidoria de Comerç llança la campanya "Comprar a Vinaròs té premi"

 

  • Data:

    13/11/2017

  • Documents Relacionats:

Des de la Regidoria de Comerš de l'Ajuntament de Vinar˛s s'ha presentat avui la nova campanya "Comprar a Vinar˛s tÚ premi", la qual estÓ dirigida als comeršos locals de proximitat i de menys de 300 metres quadrats de superfÝcie.

"Entre els clients que, entre el 17 de novembre i el 10 de desembre, compren en els establiments adherits a aquesta campanya, es sortejaran 10 xecs de 100 euros cadascun", ha assenyalat el regidor de Comerš i Foment de l'Activitat Econ˛mica, DomŔnec Fontanet .

Per poder formar part de la mateixa, els comerciants interessats tan sols han de dirigir-se a la Regidoria de Comerš i omplir el formulari de participaciˇ per rebre el material promocional de la campanya: un cartell i butlletes per lliurar a cada comprador, qui ha de dipositar la seua participaciˇ en una b˙stia.

Fontanet ha animat empresaris i als clients a participar d'aquesta iniciativa, "que busca fomentar les compres en els comeršos locals, fidelitzar els clients, evitar la fugida d'ingressos cap a altres localitats i promocionar en definitiva els petits establiments de la localitat".

Un cop finalitze aquesta campanya, el 13 de desembre, es durÓ a terme a l'Ajuntament el sorteig i es comunicarÓ el nom dels 10 afortunats que rebran un xec de 100 euros cadascun.

Destacats