Notícies

Més de 500 persones es donen trobada al Gàmesis 2017

 

  • Data:

    13/11/2017

  • Documents Relacionats:

Més de 500 persones han participat entre el 10 i el 11 de novembre en la cinquena edició del Gàmesis, segons dades de l'organització. A més, el ple ha estat absolut en els tornejos organitzats en el marc d'aquesta trobada, que ha unit als aficionats als videojocs de tota la regió.

El torneig més multitudinari ha estat el de Call of Duty, amb 58 inscrits, 44 per al FIFA 18, 32 per al de Súper Smash Bros i 27 per al de Mario Kart 8. Els guanyadors de cada torneig van ser: Denis Caballer, Manuel Domsa, Raúl i Marc Castell. Tots ells van rebre com a premi una Super Nintendo Classic Mini patrocinada per l'Ajuntament de Vinaròs.

"Aquest any hem apostat per ampliar l'esdeveniment amb una sala de gamming que ha donat molt bons resultats. De fet, ja estem pensant com millorar i el Gàmesis, ja que aquesta edició ha superat totes les expectatives", ha assenyalat el regidor de Noves Tecnologies, Hugo Romero.

Una altra novetat d'aquest any ha estat la retrogàmesis, amb una sala dedicada a l'exposició de consoles i màquines antigues, en la qual també es va poder jugar a jocs mítics com el Monkey Island o Indiana Jones. Finalment, "durant els dos dies s'han organitzat xerrades i tallers sobre la creació de videojocs, ja aquests no només són considerats una forma d'oci, sinó també una opció de futur a nivell professional", ha comentat la regidora d'Ocupació, Maria Cano.

En aquesta línia la Universitat Jaume I va presentar el seu Grau en Disseny de Videojocs, que va ser pioner a tota Espanya, i també els assistents van poder aprendre a crear jocs amb SCRATCH i conèixer de primera mà el primer videojoc d'un vinarossenc, Marc Domingo, que va explicar la seua experiència com a cofundador de Catness Game Studio.

Destacats