Notícies

Educació i l'Agrupació de Pastissers de Vinaròs presenten la programació de Santa Caterina 2017

 

  • Data:

    13/11/2017

  • Documents Relacionats:

La regidoria d'Educaciˇ, en conjunt amb l'Agrupaciˇ de Pastissers de Vinar˛s, han presentat aquest dilluns la programaciˇ d'activitats organitzades per celebrar Santa Catalina el proper divendres 24 de novembre.

"Com ja Ús tradiciˇ, durant la vesprada de Santa Caterina s'han previst diverses activitats per als escolars i convidem a tots i totes a participar per mantenir viva aquesta tradiciˇ tant nostra", ha explicat la regidora d'Educaciˇ Bego˝a Lˇpez.

D'aquesta manera, de 16:00 a 19:00 hores, al passeig de Colom, hi haurÓ un parc multiaventures. A les 16:30 hores, al JJ Cinema, es projectarÓ la pelĚlÝcula Mascotes amb entrada gratu´ta per als menors i a les 18:00 hores estÓ prevista al Mercat Municipal la inauguraciˇ de l'exposiciˇ de la lloes finalistes d'aquest any i dels catxirulos dels diferents centres educatius.

VÝctor Mestre i Alberto Cerdßn, de l'Agrupaciˇ de Pastissers de Vinar˛s, ha indicat que a aquesta mateixa hora es farÓ tambÚ al Mercat el lliurament de premis del concurs de lloes i seguidament se celebrarÓ al Mercat el concurs de menjar pastissos de Santa Caterina. Per finalitzar aquesta jornada festiva, a les 19:00 hores, hi haurÓ un conta-contes al Mercat Municipal.

Destacats