Notícies

L'Ajuntament de Vinaròs col·labora amb el Pla de Gronxadors Adaptats de la Diputació

 

  • Data:

    10/11/2017

  • Documents Relacionats:

L'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, y la regidora d'Educació, Begoña López, han acompanyat aquest matí al president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, i al diputat provincial Juan Bautista Juan en la seua visita al Col·legi d'Educació Especial Baix Maestrat .

S’ha realitzat un recorregut per veure, juntament amb l'AMPA i COCEMFE Maestrat, els elements de joc adaptats que s'han instal·lat en aquest centre comarcal per als menors amb capacitats especials i que formen part del Pla de Gronxadors adaptats impulsat per la Diputació.

Aquest pla, ha indicat l'alcalde, compta amb el suport de l'Ajuntament de Vinaròs. "Més enllà d'una declaració de principis, la inclusió ha de ser una realitat i per això és tan important que haja una col·laboració i treball conjunt entre diverses administracions, com en aquest cas", ha explicat Pla, qui ha volgut agrair especialment l'esforç dels pares i mares dels alumnes per la seua implicació i insistència per aconseguir les millors instal·lacions possibles per als seus fills.

El Pla de Gronxadors Adaptats de la Diputació compta amb una inversió de 100.000 euros per al pròxim any, ha destacat Moliner, que ha afegit que a nivell provincial es treballa per aconseguir una "província inclusiva i que genere qualitat de vida també per a aquelles persones que compten amb dificultats especials". D'aquesta manera, els ajuntaments podran adherir-se a aquest pla perquè s'habilitin més gronxadors adaptats a menors amb mobilitat reduïda als seus municipis.

Destacats