Notícies

Gàmesis celebrarà el seu cinquè aniversari amb una variada programació per als amants dels videojocs

 

  • Data:

    30/10/2017

  • Documents Relacionats:

Dos dies d'esdeveniment i noves zones relacionades amb el món dels videojocs. Aquestes són les novetats amb què ens sorprendrà el Gámesis 2K17, una trobada per a “gamers” que es durà a terme al Centre de Coneixement Vinalab els dies 10 i 11 de novembre.

El regidor de Noves Tecnologies i Govern Obert, Hugo Romero, ha explicat que coincidint amb el cinquè aniversari d'aquest esdeveniment, hi ha múltiples novetats en aquesta edició, com una zona per a jugadors, la retrogámesis, en la qual es podran veure consoles antigues, i quatre tornejos: el de Mario Kart 8, Fifa 2018, Súper Smash Bros i Call of Duty Black Ops.

"S'ha preparat una programació molt variada per a tot tipus de públic, pel que animem a tots els joves i no tan joves de Vinaròs i comarca, a assistir a aquestes jornades, en què també hi haurà interessants xerrades i tallers i es repartiran premis als millors jugadors ", ha comentat.

La regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha afegit que "qualsevol persona que vulgue gaudir i aprendre sobre el món dels videojocs, així com recordar bons moments al museu de videoconsoles, pot inscriure’s al Gámesis 2K17, un esdeveniment que és totalment gratuït" .

Per a això els interessats tan sols han d'accedir al web del Vinalab i fer clic a la part on indica "Gàmesis". Allà trobaran la programació i un formulari que hauran d'omplir, seleccionant si estan interessats a participar en algun dels tornejos disponibles.

Cano ha explicat que convé fer-ho com més aviat millor, ja que en el cas dels tornejos ja s'han esgotat les places per poder participar en el de Call of Duty. "En els últims dies hem superat els 100 inscrits pel que estem segurs que aquesta edició serà tot un èxit", ha assenyalat.

Cano ha recordat també que aquest any s'ha ampliat la programació un dia més, per donar-li més protagonisme a aquesta cita en el seu cinquè aniversari i que, entre altres activitats hi haurà una presentació sobre el grau de disseny de videojocs de l'UJI, que és pioner a Espanya, així com un taller per a la creació de videojocs i la xerrada del vinarossenc Marco Domingo, de Catness Game Studio, qui parlarà de com, al costat dels seus companys, ha aconseguit tenir èxit amb el seu primer videojoc, "Hive".


Destacats