Notícies

L'Ajuntament dóna suport als comerciants i a Càritas en el llançament d'una nova campanya solidària

 

  • Data:

    30/10/2017

  • Documents Relacionats:

Des del dia 1 al 30 de novembre, 30 establiments de la localitat, que formen part de l'associaciˇ "Vinar˛s Ús Comerš", participaran d'una nova campanya solidÓria que es realitzarÓ a benefici de CÓritas i que compta amb el suport de la Regidoria de Comerš de l' Ajuntament de Vinar˛s.

Aquesta campanya oferirÓ un descompte del 5% en les compres que realitzen aquells clients que lliuren a canvi en les botigues participants un donatiu en forma d'aliments no peribles o joguines noves per a CÓritas.

El regidor de Comerš i Turisme, DomŔnec Fontanet, ha animat a la poblaciˇ a participar d'aquesta iniciativa, que busca afavorir les compres abans de Nadal per˛, sobretot, treure la nostra vessant mÚs solidÓria per ajudar als que mÚs ho necessiten.

"Aquestes sˇn unes dates en quŔ CÓritas treballa molt i per aix˛ Ús d'agrair l'esforš que fan aquests 30 establiments, oferint un descompte als seus clients per contribuir entre tots amb una bona causa", ha assenyalat Fontanet.

Per la seua banda, el president de "Vinar˛s Ús Comerš, Juan JosÚ BorrÓs, ha explicat que mÚs establiments podrien sumar-se a aquesta campanya en els pr˛xims dies i que Ús una iniciativa que volien fer des de fa molt de temps i en la qual s'ha treballat amb gran ilĚlusiˇ i entrega.

"Esperem que tingue una bona resposta per part de la poblaciˇ. Cadasc˙, en la mesura que pugue, pot contribuir i, a canvi, serÓ recompensat amb un descompte immediat del 5% a la botiga adherida a aquesta campanya ", ha concl˛s BorrÓs.