Notícies

Vinaròs celebrarà el XVII Concurs Internacional de Música de Cambra "Ciutat de Vinaròs"

 

  • Data:

    26/10/2017

  • Documents Relacionats:

Un total de nou agrupacions procedents d'Holanda, València, Barcelona, Peníscola, Madrid, Alacant, Salamanca i Pontevedra participaran, els dies 11 i 12 de novembre a l'Auditori Municipal, en la XVII edició del Concurs Internacional de Música de Cambra "Ciutat de Vinaròs ".

En roda de premsa el regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, Marc Albella, acompanyat per Vicki Ribera, Inma Redó i Mari Carme Ferrà, com a representants de Joventuts Musicals, han presentat aquest matí la programació d'aquest esdeveniment, que es reprèn després de dos anys.

"Hem decidit seguir apostant per aquest concurs, que malgrat alguns moments difícils en el passat ha aconseguit mantenir el seu esperit, gràcies al treball i a la col·laboració entre Joventuts Musicals de Vinaròs i la Regidoria de Cultura", ha assenyalat Albella.

En aquest sentit, des de Joventuts Musicals de Vinaròs s'ha explicat que per donar-li un nou impuls al certamen "s'ha optat per noves vies de promoció i difusió del concurs i de les bases, per aconseguir arribar a molta més gent, cosa que s'ha notat i s'ha vist reflectit en aquesta edició ".

Els participants, que podran guanyar un primer premi de 3.000 euros, un segon de 2.000 o un tercer de 1.000 euros patrocinats per l'Ajuntament de Vinaròs, són: Artem Trio (Amsterdam), Trio Aquarel·les (Alacant), Melodies Entrellaçades (Sant Cugat del Vallès), Cuoto-Barbash duo (Pontevedra), Thesis Quartet (Madrid), Duo Xistra (Pontevedra), Trems Quartet (Salamanca), Rhea Quartet (Peníscola) i Quartet Ad Libitum (Rafelbunyol).


Els espectadors que decideixin assistir a aquest esdeveniment musical, d'entrada lliure i gratuïta, podran fer-ho el dissabte 11 de novembre a les 17:00 hores, quan tindran lloc les audicions de la fase eliminatòria. Diumenge 12, a les 10:30 hores, començarà la fase final d'audicions i a les 18:00 hores està previst el lliurament de premis i un concert de cloenda que oferiran els grups guardonats pel jurat, compost en aquesta ocasió per Joan Obradós Múria, Isabel Villagar, Jordán Tejedor, Pepa Orero i Miguel Baselga,