Notícies

Es comptarà amb una subvenció de gairebé 200.000 per al taller que remodelarà l'Av. Jaume I

 

  • Data:

    23/10/2017

  • Documents Relacionats:

La regidora d'Ocupació, María Cano, juntament amb el Regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, han anunciat en roda de premsa la concessió a l'Ajuntament de Vinaròs d'una subvenció 194.529,60 euros per finançar el nou taller d'ocupació “Vinaròs Renova” a la localitat.

Durant un any aquest taller donarà feina a 12 persones, entre les quals hi haurà 10 alumnes amb un contracte de formació i que en finalitzar rebran un certificat de professionalitat de nivell 1 i nivell 2, a més d'un professor i personal directiu.

"Des del primer dia els alumnes tindran un salari i a més s'estaran formant per rebre una titulació oficial per part del Ministeri que els facilitarà la seua posterior inserció al món laboral. Per ser alumne del taller les persones interessades han d'estar inscrites en el SERVEF com a demandants d'ocupació, tenir més de 25 anys i fer constar el seu interès per formar part de Vinaròs Renova", ha assenyalat Cano.

D'altra banda, ha indicat la regidora, en els propers dies apareixeran publicades les condicions del concurs públic per a la contractació del professorat i del personal directiu d'aquest taller, tant en el SERVEF com a la web municipal. Els sol·licitants tindran un termini de 5 dies per poder aportar la documentació requerida.

El projecte que duran a terme i que ha estat elaborat pels serveis tècnics municipals, tal com ha explicat Alsina, és la remodelació de l'avinguda Jaume I de Vinaròs per convertir la zona central en un passeig transitable. Per a la realització d'aquesta obra la Regidoria d'Obra i Serveis aportarà 62.000 euros addicionals.

"Atenent a les demandes ciutadanes i aprofitant l'estructura ja existent, volem reconvertir aquest jardí central de 220 metres perquè sigue totalment accessible i que tots puguem gaudir d'aquesta zona d'ombra que actualment està desaprofitada. Instal·larem bancs per al descans i una tanca perimetral per a major seguretat a l'hora de passejar amb xiquets i xiquetes", ha indicat el regidor.


Aprofitant la realització d'aquestes obres, l'equip de govern estudia la continuació del carril bici des del passeig marítim i també es canviaran les voreres d'aquesta avinguda i canonades d'aigua que es troben en pitjor estat per "deixar l'Avinguda Jaume I ben arreglada fins d'aquí a alguns anys", ha conclòs Alsina.

Destacats