Notícies

Les Unitats de Prevenció de Conductes Addictives de Vinaròs i Benicarló presenten els seus programes

 

  • Data:

    04/10/2017

  • Documents Relacionats:

El passat dijous 28 de setembre, al CEFIRE de Vinar˛s, es va convocar a directors i caps d'estudi de diversos centres d'Educaciˇ PrimÓria i Educaciˇ SecundÓria del departament de salut de Vinar˛s.

Representants de mÚs de 60 centres de la comarca van assistir a aquesta convocat˛ria, realitzada per la responsable del centre de salut p˙blica comunitÓria, Araceli ┴lvarez MartÝn, amb la colĚlaboraciˇ del CEFIRE.

Els tŔcnics de les dues unitats municipals de prevenciˇ comunitÓria de conductes addictives existents a la nostra comarca, emplašades en les Órees socials dels Ajuntaments de Benicarlˇ i Vinar˛s i finanšades per la Conselleria de Salut, van explicar les funcions que tenen assignades en aquests municipis.

Durant la seua exposiciˇ van destacar els programes per a pares, alumnes i professors que es duen a terme en els centres educatius d'aquestes ciutats, per al seu coneixement i divulgaciˇ.

A mÚs de la presentaciˇ del Programa de Prevenciˇ de DrogodependŔncies per les Unitats de Prevenciˇ de Conductes Addictives dels Municipis de Vinar˛s i Benicarlˇ, es van abordar tambÚ altres temes relacionats amb: el Programa de Salut Bucodental, el  Programa d'Intervenciˇ d'Educaciˇ Sexual, la prevenciˇ de trastorns de la conducta alimentÓria, la disminuciˇ de consum de tabac, el programa de revisiˇ de Menjadors escolars o la protecciˇ enfront del mosquit tigre, entre altres qŘestions.

Destacats