Notícies

El Club de la Vida tanca el mes de setembre amb 285 inscrits i una intensa programació d’activitats

 

  • Data:

    04/10/2017

  • Documents Relacionats:

El Club de la Vida ha començat amb força la seua segona temporada a la localitat, augmentant el nombre de socis de 229 (a data del 31 de juliol) a 285 (a data del 29 de setembre).

Des de la regidoria de Política Social, Igualtat i Discapacitat es valora de forma molt positiva la bona acollida que està tenint aquesta iniciativa gratuïta, adreçada a persones majors de 55 anys, i estudia la possibilitat d'ampliar la disponibilitat de places per a algunes de les activitats del Club de la Vida.

Durant aquest primer mes, després de l'aturada de vacances, el Club ha realitzat un total de 8 tallers cognitius i psicomotrius, amb una assistència per taller d'entre 22 i 42 persones.

"Una de les activitats que està tenint una gran acollida és la de Tai-txi, gràcies a les sessions de 45 minuts que ofereix un professor voluntari soci del Club", assenyala Patricia Velázquez, dinamitzadora de la programació.

També es va buscar enfortir la memòria, l'agilitat i la percepció a través de jocs de taula i es va treballar mitjançant diverses dinàmiques l'expressió i la comunicació a través d'una masterclass d'expressió corporal.

Finalment, dins la programació, s'ha treballat també el bon ús del mòbil, per resoldre problemes i millorar la forma de llegir, entretenir-se i comunicar-se.

Aquest mes es va celebrar una marxa solidària el passat 2 d'octubre, Dia de la Gent Gran, a benefici de Save The Children i per a les pròximes setmanes hi ha programades noves sortides a peu i en bus, així com diversos tallers per treballar l'autoestima, dinàmiques de riure i l'activitat de lectura "racó de les lletres".

Destacats