Notícies

El coneixement i la innovació, protagonistes de la inauguració de la Fira Destaca en Ruta a Vinaròs

 

  • Data:

    29/09/2017

  • Documents Relacionats:

Aquest 29 de setembre s’ha inaugurat Destaca en Ruta - Destaca Vinaròs, una fira científica, tecnològica i d'innovació única a la Comunitat Valenciana i que es durà a terme a la localitat durant dues intenses jornades de xerrades, exposicions, taules rodones i debats. Tot amb un objectiu principal: apropar el coneixement a la ciutadania i servir de punt de trobada per a investigadors, emprenedors, empreses i entitats que busquen construir junts un millor model econòmic i social.

A l'acte d'inauguració, que s'ha dut a terme a les 9:00 hores a l'Antic Col·legi Sant Sebastià, ha assistit l'alcalde de Vinaròs, Enric Pla; l'alcalde de Vila-real i President de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, José Benlloch; el President de la Diputació de Castelló, Javier Moliner; el director de l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva, Salvador Palazón; el president del Centre Europeu d'Empreses Innovadores de Castelló, Diego Basco; el vicepresident de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló, Leopoldo Monfort, i el rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, així com alcaldes, diputats, regidors i empresaris de la província.

L'alcalde Pla, amfitrió d'aquest acte, ha volgut destacar la importància que aquest tipus d'esdeveniments tenen per apropar la ciència, la tecnologia i la innovació a tot tipus de públic, sortint dels espais acadèmics tradicionals. També ha parlat de la importància de sumar esforços i anar tots i totes a una per fer possible iniciatives com aquesta i fomentar la dinamització econòmica al nostre territori, una terra, per cert, plena d'oportunitats. Finalment ha volgut agrair a totes les entitats i persones que han treballat dur per poder portar la Fira Destaca a Vinaròs.

Al llarg del matí les autoritats també han pogut realitzar un recorregut per la carpa situada al passeig de Colom, per veure els estands de les diferents entitats i empreses amb presència a la fira. Concretament es poden trobar els següents: Ajuntament de Vinaròs i Vinalab, Aerocas, Port de Castelló, Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, Taula del Sénia, Ajuntament de Benicarló, Comarca de Els Ports, Ajuntament de Les Coves, Ajuntament de Sant Mateu, Ajuntament de Peníscola, Ashland, Lagrama, Hotel RH, Benihort, CEEI Castelló, Comarcal, FUE-UJI, la Cambra de Comerç, Vissually i Ahorradoras. A més hi ha estands divulgatius per a alumnes que realitzen visites concertades sobre ciència robòtica, energia fotovoltaica, laboratori de química i realitat virtual.

Destacats