Notícies

Taules decisives i joves innovadors a Destaca Vinaròs

 

  • Data:

    22/09/2017

  • Documents Relacionats:

Durant dos dies gaudirem d'un enriquidor programa d'activitats relacionades amb el sector de la innovació en Destaca en Ruta. Des de visites concertades dels centres educatius de Vinaròs, fins a taules de treball i conferències, passant per una zona de networking, prèvia inscripció, per a professionals, investigadors i empresaris on podran generar oportunitats de cooperació empresarial.

Durant el matí de divendres 29 s'espera la visita dels centres educatius de Vinaròs i altres localitats veïnes. Els alumnes de 6è de primària d'aquests centres escolars, coneixeran durant la seua visita a la zona de divulgació científica diferents experiments químics, aprendran sobre robòtica, descobriran energies alternatives i comprovaran de primera mà la realitat virtual.

A més, el divendres a la tarda i el matí de dissabte, tindran lloc quatre taules de treball, on grups de recerca, empreses i entitats dialogaran amb l'objectiu de promoure la transferència de coneixement i publicar un informe on s'identifiquin els temes més sensibles i que requereixen un major esforç per part dels agents implicats en la innovació de les comarques del nord de la província de Castelló, amb la finalitat de trobar noves solucions.

Els títols d'aquestes taules de treball sobre les que es dialogarà són: "Agricultura i pesca. Denominacions d'origen i marques regionals "," Indústria, energia i medi ambient "," Turisme integral i turisme gastronòmic "i" Infraestructures: hospital, polígons i transport ". Les conclusions d'aquestes taules es presentaran el dissabte 30 de setembre a la tarda en l'Informe oficial Destaca Vinaròs 2017.