Notícies

Es presenta la programació de cursos del quart trimestre del Casal Jove

 

  • Data:

    20/09/2017

  • Documents Relacionats:

Al llarg del quart trimestre de 2017, el Casal Jove oferirÓ un total de 12 cursos per a joves en diverses Órees, tal com ha presentat en roda de premsa el regidor de Cultura i Joventut, Marc Albella.

La programaciˇ comenšarÓ el proper 26 de setembre, amb un curs d'animaciˇ infantil dirigit a joves a partir de 16 anys. ╔s un curs gratu´t i que es durÓ a terme a la Casa de la Cultura fins el 29 de setembre.

El 5 d'octubre comenšarÓ tambÚ el curs de Glee Clap, una de les apostes d'aquesta legislatura per als joves. Les classes seran tots els dijous fins al 31 de maig a l'Auditori Municipal. El preu Ús de 20 euros, amb un 10% de descompte per als usuaris del Carnet Jove.

Per als interessats en el vessant teatral, el 6 d'octubre comenša tambÚ el curs de l'Aula de Teatre Jove, per a joves entre 12 i 18 anys, que tambÚ es durÓ a terme a l'Auditori Municipal. Les classes seran en aquest cas els divendres a la tarda fins al 25 de maig. El preu Ús igualment de 20 euros, amb un 10% de descompte amb el Carnet Jove.

Una altra de les apostes de la regidoria de Joventut, el curs de ballet clÓssic i danses de carÓcter, comenšarÓ tambÚ el 6 d'octubre. Les classes seran tots els divendres fins al 25 de maig al Poliesportiu. El preu del curs sˇn 20 euros, amb un descompte del 10% amb el Carnet Jove.

Aquest trimestre s'introdueix tambÚ un nou concepte de curs, l'Espai Steam, que es realitzarÓ al Vinalab tots els dissabtes del 7 d'octubre al 26 de maig i que se centrarÓ aquest trimestre en el Disseny GrÓfic. El curs tindrÓ un preu de 10 euros per trimestre, amb un 10% de descompte amb el Carnet Jove.

Entre el 16 i el 19 d'octubre, a la Biblioteca Municipal, es realitzarÓ el curs gratu´t de Monitor de Senderisme, en quŔ es descobriran espais propers de rutes verdes, s'iniciarÓ els alumnes en la lectura de plÓnols i en el reconeixement de la fauna i flora durant els itineraris. Aquest curs estÓ dirigit a joves a partir de 16 anys.
El 20 i el 21 d'octubre es durÓ a terme el curs de caracteritzaciˇ, lligat a la novena ediciˇ del Passatge del Terror, una activitat oberta a tot el p˙blic que tindrÓ lloc el 28 d'octubre a partir de les 18:00 hores al Casal Jove.

Per iniciar novembre, el dia 4 estÓ prevista una nova jornada micol˛gica, en la qual aprendrem a identificar els bolets bons dels t˛xics, conŔixer les bones prÓctiques per a la recollida de bolets i veure les possibilitats culinÓries que ofereixen. Aquesta sortida tÚ un preu de 5 euros, amb un descompte del 10% amb el Carnet Jove.

Entre el 6 i el 29 de novembre estÓ programat el Curs de Cambrer / a de Pisos a la Biblioteca, que Ús gratu´t en estar finanšat amb fons europeus. Aquest curs estÓ destinat a joves a partir de 16 anys, de la mateixa manera que el curs de Manipulador d'Aliments, que es durÓ a terme el 5 de desembre a la Biblioteca.

Per completar aquesta programaciˇ hi ha el taller "8 passos per tenir bon rotllo", que busca potenciar unes relacions interpersonals adequades en joves de 12 anys i que es realitzarÓ el 11 de novembre a la Biblioteca, aixÝ com el curs de Cuina de SupervivŔncia, pensat espacialment per a nous universitaris, que es durÓ a terme el 18 de novembre al Mercat Municipal.

"Durant la nova etapa que va iniciar aquest equip de Govern, hem augmentat el nombre de cursos al Casal Jove i hem diversificat l'oferta amb apostes noves cada trimestre que busquen que aquest no nomÚs sigue un espai de recreaciˇ per als joves, sinˇ tambÚ un lloc per la formaciˇ", ha expressat Albella.

El regidor ha afegit que des que es va oferir la possibilitat de tramitar el Carnet Jove directament a Vinar˛s, a l'abril de 2017, s'han lliurat un total de 129 carnets a joves de Vinar˛s, Benicarlˇ, PenÝscola, CÓlig i AlcalÓ de Xivert. "Aix˛ mostra que aquest servei no nomÚs estÓ tenint una repercussiˇ a nivell local, sinˇ tambÚ a nivell comarcal", ha destacat.

Les persones interessades en aquest carnet, o en la realitzaciˇ d'algun dels cursos i activitats detallades, s'han d'adrešar a la seu del Casal Jove, al C/ Carrerˇ 51 o mitjanšant el correu electr˛nic: casaljove@vinaros.es