Notícies

Ja està obert el termini d'inscripcions per formar part de l'Aula Municipal de Teatre

 

  • Data:

    19/09/2017

  • Documents Relacionats:

Tal com es va explicar aquest dilluns a la reunió informativa que es va dur a terme a l'Auditori, entre el 18 i el 29 de setembre estarà obert el període d'inscripcions per formar part de l'Aula Municipal de Teatre, ha indicat aquest matí en roda de premsa el regidor de Cultura, Joventut, Festes i Tradicions, Marc Albella.
 
"Volem agrair la feina del nou director de l'Aula durant el seu primer any, Toni Guillot, així com el compromís i l’adaptació dels alumnes que s'han esforçat per donar el millor de si i entregar-se davant el seu públic. És una aposta d'aquest equip de govern poder comptar amb un Aula Municipal cada vegada més consolidada i que aposte per nous espais i formats, a més de les grans obres de final de curs", ha assenyalat Albella.

En aquesta línia el director de l'Aula, Toni Guillot, ha mostrat el seu desig que "l'Aula Municipal es converteixi en tota una Escola Municipal de Teatre", per la qual cosa ha mostrat el seu més ferm compromís en seguir treballant per aconseguir resultats cada vegada millors, després d'un període de transició. "Només espero que, com a mínim, aquest any es puguen fer tantes coses com hem fet en els darrers mesos o fins i tot més", ha reiterat.

Guillot ha resumit l'extensa llista d'activitats dutes a terme des de l'Aula Municipal de Teatre entre novembre de 2016 i juny de 2017, les quals inclouen des de classes i presentacions de monòlegs -cosa que s'ha dut a terme per primera vegada a l'Aula - , fins a cursos d'expressió corporal, sortides teatrals, intervencions en teatre de carrer, formació de veu terapèutica i presentació de les obres finals de cada grup.
Per a aquest any el director de l'Aula aposta per seguir amb la diversificació d'espais, dins de la iniciativa municipal Quiosc de les Arts, amb obres també de petit format que permetin als alumnes mostrar el seu talent més enllà de l'obra de final de curs; també ha reiterat la seua aposta per reforçar la col·laboració amb les entitats locals i per aprendre també d'altres referents més enllà de l'àmbit local.

Com a novetat aquest curs, ha explicat Guillot, els grups s'han limitat a 25 integrants i ja s'ha avançat tota la programació d'assajos de l'any, per tenir una millor previsió. Les persones interessades poden informar-se o realitzar la seua inscripció a través de la tècnica de Cultura i Joventut, en el primer pis de la Biblioteca Municipal, o en el cas dels joves dirigint-se a la seu del Casal Jove, situada al Camí Carreró. En aquest cas recordar que el preu d’inscripció per als adults es de 40 euros i de 20 euros per al grup de joves.

 

Destacats