Notícies

El programa "Comença a exportar" arrencarà a l'octubre a Vinaròs amb quatre tallers per a empreses

 

  • Data:

    14/09/2017

  • Documents Relacionats:

Després de la jornada de presentació del programa "Comença a exportar" que es va dur a terme a Vinaròs el passat mes de juny, arrencaran a l’octubre una sèrie de tallers dirigits a totes aquelles empreses de la zona interessades en començar a exportar, consolidar la seua presència en determinats mercats o en definir la seua estratègia d'internacionalització.

Aquests tallers, cofinançats amb fons europeus, es duran a terme els dies 18, 20, 25 i 27 d'octubre de 2017, en horari de 10:00 a 13:00 hores i s'estan gestionant a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), en col·laboració amb la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Ocupació, IVACE-IVEX i la Cambra de Comerç de Castelló.

En aquesta formació s'abordarà la realització d'un Pla de Màrqueting Internacional, els mitjans de pagament internacionals disponibles o la documentació necessària en comerç exterior, entre altres qüestions.

La participació en aquest programa és completament gratuïta i es durà a terme al Centre de Coneixement Vinalab, al C / Galícia 12. Els empresaris interessats poden sol·licitar més informació a l'ADL (c / Sant Ramon) o mitjançant el telèfon 964.407.700.

Destacats