Notícies

El proper 17 de setembre es durà a terme una nova edició de "Botigues al carrer" a Vinaròs

 

  • Data:

    13/09/2017

  • Documents Relacionats:

El proper diumenge 17 de setembre, a partir de les 9:00 am i de forma ininterrompuda fins a les 20:30 hores, es durà a terme a Vinaròs una nova edició de "Botigues al Carrer".

Aquesta iniciativa, organitzada per l'Associació de Comerciants de Vinaròs amb el suport de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament, es du a terme dues vegades a l'any per apropar els comerços de proximitat a la ciutadania.

Mari Àngels Pereda, presidenta de l'associació, ha explicat que uns 40 establiments sortiran un cop més als carrers del centre urbà, des de la Plaça Parroquial fins a la Plaça Sant Agustí per "oferir les seues ofertes i tancar així la temporada d'estiu per donar pas a la d'hivern ".

Entre les botigues participants hi haurà comerços del sector calçat, amb una àmplia varietat tant per a dona, com per a home o nen, moda i tèxtil, llenceria, complements en pell, parament de la llar i negocis immobiliaris.

El regidor de Comerç i Turisme, Domènec Fontanet, ha indicat que aquesta és una bona oportunitat per conèixer els productes que ofereixen els comerciants locals i ha animat a la població i als visitants a acostar-se el 17 de setembre al centre per poder participar en aquesta iniciativa, "que ja supera les 30 edicions i que sempre té una molt bona acollida".

Des de la regidoria, ha afegit Fontanet, se seguirà apostant per aquest tipus de propostes, ja que "ajuden a la dinamització del comerç i demostren que Vinaròs està viva i que té molt a oferir en aquest aspecte".