Notícies

L'Ajuntament col·labora amb la Cámara de Comercio en l'organització de la fira d'ocupació GOJOBDAY!

 

  • Data:

    12/09/2017

  • Documents Relacionats:

Un complet programa per aprendre de l'experiència de casos d'èxit i d'experts en inserció laboral de joves, amb la possibilitat de fer networking amb empreses. Així han presentat aquest matí Javier Valls, Secretari Adjunt en Funcions de la Cámara de Comercio de Castellón, i Maria Cano, regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de Vinaròs, la primera edició de Gojobday!, una jornada d'ocupació per a joves que acollirà el Centre de coneixement Vinalab el dijous 21 de setembre.

Aquesta activitat, ha explicat Cano, ha estat organitzada per la Cámara de Comercio de Castellón i amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l'Ajuntament de Vinaròs. La jornada, adreçada especialment als joves de Garantia Juvenil, està cofinançada pel Fons Social Europeu, emmarcat dins el Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020 (POEJ).

Entre els participants en el primer Gojobday! de Vinaròs, Valls ha destacat la presència de Raúl Resino, prestigiós xef madrileny amb un restaurant a Benicarló que compta amb una Estrella Michelin. Sota el títol "De rentaplats a Estrella Michelin. La formació com a clau de l'èxit professional", Resino exposarà l'evolució dels seus 24 anys de trajectòria professional, passant de treballar en restaurants modestos a formar part dels equips de Martín Berasategui, Racó de Can Fabes, Celler de Can Roca o el Suzaku de Tòquio.

El panell d'experts de la jornada, que arrencarà a les 9:00 a Vinalab, també comptarà amb la presència de Santi Gimeno, soci director de Cuatroochenta, qui parlarà de la transformació d'un negoci tradicional al comerç en línia, prenent com a exemple gimenopiquer.com, empresa familiar dedicada a la venda de materials de construcció i sanejament. Finalment, Víctor Miralles, treballador social especialista en inserció sociolaboral de joves, oferirà una xerrada motivacional per accedir al mercat laboral.

La jornada conclourà amb una taula rodona-networking que, sota el títol "Què perfils es busquen, capacitats i actituds valorades", posarà en contacte els joves participants amb les empreses: Restaurante Raúl Resino, Olis Cuquello, Agro ITEAF i Dodici Mitjana. Per participar en aquest esdeveniment gratuït és indispensable inscriure prèviament al web www.gojobday.es/inscripcion.