Notícies

La regidora d'Educació visita la nova aula per a alumnes de dos anys al CEIP Jaume I

 

  • Data:

    11/09/2017

  • Documents Relacionats:

Aquest 11 de setembre ha començat el nou curs escolar als centres d'educació de la localitat, on milers de xiquets i xiquetes s'han incorporat a les classes amb total normalitat.

En total, hi ha 844 alumnes d'infantil matriculats enguany a Vinaròs, dels quals 718 rebran la seua formació en centres públics i 126 en centres concertats; de primària hi ha més de 1.500 alumnes matriculats en els cinc col·legis públics locals.

A més, com a novetat, el municipi participa aquest any en el pla pilot de la Conselleria d'Educació i s'ha habilitat al CEIP Jaume I un aula de P2 per acollir xiquets i xiquetes de dos anys, donant prioritat a la famílies que més ho necessiten.

"Estem satisfets amb la resposta que ha tingut aquesta iniciativa. De moment, aquest curs, seran 18 els xiquets i xiquetes que formaran part d'aquesta aula experimental", ha indicat la regidora d'Educació, Begoña López, durant una visita. La directora del centre, Olga Mulet, ha acompanyat a López en aquest recorregut.

Des de l'Ajuntament, ha agregat, "el suport és total i hi ha una bona coordinació entre la regidoria i el centre, que està duent a terme la incorporació d'aquest nou alumnat de dos anys de forma progressiva".

López ha afegit que tant a Infantil com a Primària, les ràtio d'alumnes per classe són les adequades i que segueix funcionant també aquest curs la iniciativa Xarxa Llibres, perquè els escolars disposin de llibres de text gratuïts per a la seua formació.