Notícies

Es presenta el nou calendari de reunions veïnals amb dues novetats destacades

 

  • Data:

    17/07/2017

  • Documents Relacionats:

El regidor de Participació Ciutadana, Hugo Romero, ha presentat aquest matí el calendari de la nova edició d'assemblees veïnals, amb un total de 8 reunions previstes des del 18 de juliol fins al 27 de setembre, tant a les zones de la Costa Nord i Costa Sud, com en altres àrees més properes al nucli urbà.

"A més de recollir les diverses queixes i suggeriments dels veïns de cada zona, com venim fent des del primer any de legislatura, anirem un pas més enllà en aquesta edició i l'Ajuntament també va a aportar més contingut a aquestes trobades amb una ordre del dia en la qual abordarà diversos temes d'interès per a la ciutadania", ha assenyalat Romero.

D'aquesta manera, a més d'exposar l'estat en què es troben les sol·licituds realitzades en assemblees anteriors, també es parlarà, entre altres qüestions, de quina és la situació a les zones afectades per la problemàtica amb Correus, on s'ha de restablir novament el servei, així com dels pressupostos participatius i la propera creació dels consells de barri.

Aquesta serà, de fet, una de les novetats que la regidoria de Participació Ciutadana avançarà en aquesta nova edició d'assemblees, per poder explicar als veïns, a peu de carrer, en què consistiran aquests consells, qui podrà formar part d’ells i quin serà el seu funcionament. "El que pretenem amb aquesta nova eina és la institucionalització i normalització del que es ve fent en aquestes reunions però amb un debat molt més continuat durant tot l'any", ha destacat Romero.

El regidor ha afegit que igual que els consells sectorials que ja existeixen en altres regidories, el que es planteja és un model similar però en aquest cas dedicats en exclusiva a zones territorials i barris concrets, on es puguen abordar les diverses problemàtiques que existeixen. El regidor ha finalitzat agraint l'elevada participació que hi ha en aquestes reunions i ha animat els veïns a seguir assistint a aquestes convocatòries que realitza l'Ajuntament amb la finalitat de tenir un contacte molt més directe amb el ciutadà.

El calendari de les properes reunions veïnals previst és el següent:

- 19 de juliol, a les 19:30 hores: zona Cossis, Boverals, Saldonar i Ameradors, amb punt de trobada a la Cala dels Cossis

- 26 de juliol, a les 19:30 hores: zona Barbiguera, Triador, Cales i Deveses, amb punt de trobada al Carrer del Volantí

- 2 d'agost, a les 19:30 hores: zona de Cala Puntal, amb punt de trobada a l'esplanada del carrer de la Cala del Puntal U amb carrer de la Cala Puntal V.

- 23 d'agost, a les 19:30 hores: zona Colònia Europa i zona Salines, amb punt de trobada a la plaça “de les Moreres”.

- 6 de setembre, a les 19:30 hores: carrers compresos entre Botànic Cabanilles, Pilar, Llibertat i Maria Auxiliadora, amb punt de trobada al parc del carrer de Les Camaraes.

- 13 de setembre, a les 19:30 hores: carrers compresos entre Galícia, Pius XII, Pablo Ruiz Picasso i Sant Joaquim, amb punt de trobada a la plaça de l’encreuament entre els carrers Andalusia i Sant Andreu.

- 20 de setembre, a les 19:30 hores: carrers compresos entre Castelló, Juan Ricart Miralles, Pau Béjar i Febrer de la Torre, amb punt de trobada a l'aparcament davant del CEIP Manuel Foguet.

- 27 de setembre, a les 19:30 hores: carrers compresos entre Maria Auxiliadora, Leopoldo Querol, 29 de setembre i Pablo Iglesias, amb punt de trobada a l'aparcament de l’necreuament de l'Av. Barcelona amb el carrer del Cervol.


Destacats