Notícies

Comencen les obres d’asfaltat de l’aparcament situat davant de l’estació de tren

 

  • Data:

    13/07/2017

  • Documents Relacionats:

Ja han començat aquesta setmana les obres d'adequació de la zona d'aparcament que hi ha davant de l'estació de tren a Vinaròs, les quals continuaran en els propers dies.

Des de la regidoria d'Obres i Serveis s'informa que es cobrirà aquesta àrea, actualment amb sòl de terra, amb una capa de reg asfàltic per a més comoditat dels usuaris.

"En total són 1.800 metres quadrats de terreny i es compta, per dur a terme aquestes millores que es venien demandant des de fa temps per part de la ciutadania, amb un pressupost de 7.000 euros", ha explicat el regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina.

Per la seua banda, el regidor de Participació Ciutadana, Hugo Romero, ha volgut recordar que aquesta obra és una de les propostes ciutadanes que van quedar incloses dins dels pressupostos participatius de 201".

"Estem contents amb la implicació de la ciutadana i, a poc a poc, s'aniran realitzant les propostes que queden pendents aquest any. D'altres, com l’ ajuda al finançament de les activitats extraescolars o la millora de la zona de vòlei platja al Fortí, ja s'han dut a terme", ha puntualitzat Romero.

Un cop concloguen els treballs pressupostats actualment, l'Ajuntament estudiarà també la possibilitat d'ampliar la zona d'accés a aquest aparcament des de l'Av. Gil d’Atrocillo.

Destacats