Notícies

Es presenta la programació del Summer Carnaval 2017

 

  • Data:

    12/07/2017

  • Documents Relacionats:

Els dies 4, 5 i 6 d'agost Vinaròs tornarà a celebrar una nova edició del Summer Carnaval. Aquest matí, al Mercat Municipal, s'ha presentat la programació d'aquests tres intensos dies d'esdeveniments festius i turístics.

D'aquesta manera, el president de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC), Jordi Febrer, ha detallat que el divendres 4 d'agost se celebrarà el Sopar a la Fresca. Posteriorment hi haurà una festa petarda amb la Drag Sethlas, guanyadora de la Gala Drag Canàries 2017, i DJ Martorell.

El dissabte 5 serà la Gran Gala de Reines, presentada per DJ J-Nathan i Keunam, finalista de Tu cara no me suena todavía. Seguidament es celebrarà la festa Summer Carnaval.

Finalment, el diumenge 6, es durà a terme una batalla de globus d'aigua, una masterclass de zumba i la cursa Summer Carnaval, pensada perquè pugeue participar tota la família.

El regidor de Turisme, Domènec Fontanet, ha explicat que des de la Regidoria que encapçala s'ha prestat tota la col·laboració a la COC per a l'organització d'aquest esdeveniment, que busca promocionar, especialment entre els visitants, el Carnaval de Vinaròs com a festa d'interès turístic autonòmic.

En aquesta mateixa línia Marc Albella, regidor de Festes i Tradicions, ha afegit que el Summer Carnaval és una de les principals apostes turístiques i festives de l'estiu a la localitat i ha convidat a tots i a totes a gaudir d'aquest esdeveniment, que servirà per donar inici a la marató d'actes previs al Carnaval de Vinaròs 2018.

Destacats