Notícies

Es presenta la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2017

 

Aquest dimecres s'ha presentat la programació oficial d'actes per a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2017, un treball en equip en què han estat bolcades les diverses regidories de l'Ajuntament i entitats, així com la brigada municipal i la Policia Local.

En aquest sentit el regidor de Festes, Cultura i Tradicions, Marc Albella, ha agraït a tots l'esforç realitzat i ha comentat que enguany la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, que es durà a terme entre el 22 de juny i el 2 de juliol, estarà carregada de novetats.

A nivell musical, Albella ha explicat que aquest 2017 s'ha apostat per crear una nova marca, "Hola Estiu", que engloba tota la programació de les revetlles de l'Envelat, els concerts del PlatjaFest i un cicle nou de rock en viu, “Bandarres”, que es realitzarà a la pèrgola del passeig Blasco Ibáñez.

"La idea de Bandarres és cobrir una franja horària de tarda que anteriorment quedava falta d'esdeveniments, tal com va indicar la ciutadania en l'enquesta de valoració de les festes que es va dur a terme des de la Regidoria de Participació Ciutadana", ha indicat Albella.


Quant a la resta de la programació, el regidor ha explicat que, com sempre, els actes més multitudinaris seran el 22 de juny, amb la presentació de les Dames i Reines i la imposició de bandes, un acte que serà presentat per la periodista Adriana Prados i el reconegut actor Tian Gombau com a mantenidor de festes; també destaca el sopar de gala del 27 de juny i el sopar a la fresca del dia 30 a la Carpa de l'Atlàntic.

Aquest any hi haurà també batukada pel centre tots els dies després de la traca, gràcies a la col·laboració d’ Esmuvi, així com un espectacle solidari de teatre musical realitzat per Gentsana a la carpa de festes, a benefici de la Creu Roja, a més de molts altres tallers, actuacions, demostracions de cuina, visites guiades, actes esportius i premiacions.

La Fira i Festes culminaran, ha explicat Albella, amb un espectacle piromusical nou en el qual s'ha volgut combinar l'espectacle dels focs artificials amb el ritme de diverses peces musicals d'estils variats. "Esperem que la gent gaudeixi de tot el que hem preparat", ha afegit el regidor". El programa de festes estarà disponible a partir d'aquest dijous a la tarda a la Tourist Info local i en les webs i xarxes socials municipals.

Novetats tècniques

Guillem Alsina, a càrrec de la regidoria d'Obres i Serveis, ha donat a conèixer en aquesta mateixa roda de premsa, algunes de les novetats a nivell tècnic que hi haurà en aquesta edició i ha agraït haver pogut coordinar tot amb més antelació gràcies a la col·laboració de les entitats, fet que suposa un millor rendiment de la Brigada Municipal, un estalvi en hores extra i s'evita així el solapament d'actes.

Entre els punts a destacar ha esmentat la utilització de l'estructura de la carpa de Carnaval per a albergar “El Mesón de la Tapa” a la zona de Fora Forat, el major espai que hi haurà per la terrassa a la carpa gran de festes i la finalització dels treballs de reparació de la Carpa de l'Atlàntic, on també hi ha activitats programades a partir d'aquest mateix cap de setmana.

"Finalment s'ha instal·lat també un camí de llum LED, que anirà des de la fira fins a la carpa principal de festes, recorrent tot el passeig", ha assenyalat Alsina, qui ha agraït també la col·laboració de les diverses regidories implicades en l'organització d’aquestes festes.

Finalment, l'alcalde de la localitat, Enric Pla, ha indicat que "amb aquesta programació s'espera consolidar el model pel qual aposta l'actual equip de govern, descentralitzant els actes perquè la ciutat es mantingue viva i oferint la major varietat possible d’esdeveniments perquè tots i totes sortim al carrer i ens oblidem per uns moments de les dificultats del dia a dia, per poder gaudir i compartir amb els nostres, donant-li d'aquesta manera la benvinguda a l'estiu ".

Destacats